PSAROU
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ 2022-23
ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΚΑΝΟΝΩΝ 2022-23
ΟΡΙΣΜΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ
ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΑΞΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟΙ ↓
F.I.F.A.
Α' ΚΑΤ.ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Α' ΚΑΤ.ΒΟΗΘΟΙ
Β' ΚΑΤ.ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Β' ΚΑΤ.ΒΟΗΘΟΙ
Γ' ΚΑΤ.ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Γ' ΚΑΤ.ΒΟΗΘΟΙ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΠΙΚΟΥ
DEVELOPMENT
K4
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ↓
SUPER LEAGUE
FOOTBALL LEAGUE
Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ
ΕΚΠ. ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΕΠΟ
ΜH ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ Σ.Δ.Π.Θ.
ΔΙΑΤΕΛΕΣΑΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ
ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ
LINKS
DOWNLOAD


Εμφάνιση άρθρου Πίσω

Δελτίο τύπου ΣΔΠ Θεσ/νίκης για κοπή Βασιλοπιτας 2016
ημερομηνία: 24/1/2016

Από τον ΣΔΠ Θεσσαλονίκης γίνεται γνωστό ότι τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016 πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη λαμπρότητα, στην κατάμεστη αίθουσα συγκεντρώσεων του Συνδέσμου, η ετήσια εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας.
Σύσσωμο το ΔΣ του Συνδέσμου (Πρόεδρος Ι.Τζίκας, Α΄Αντιπρόεδρος Νικ.Βουρνέλης, Β΄Αντιπρόεδρος Χαρ.Νικολαΐδης, Γεν.Γραμματέας Χαρ.Κωστούδης, ταμίας Δημ.Αραμπατζής, έφορος σχολών Παν.Μαυρόπουλος, έφορος Δημ.Σχέσεων Κων.Καραγιαννίδης, έφορος λέσχης Περ.Πετρόπουλος και μέλος Απ.Ντάβελας) υποδέχθηκε τους καλεσμένους και τους διαιτητές. Παρόντες ήταν σχεδόν όλοι οι αξιολογημένοι διαιτητές καθώς και οι περισσότεροι αυτών που αγωνίζονται στο τοπικό ερασιτεχνικό πρωτάθλημα.
Η βραδιά ξεκίνησε με το καλωσόρισμα των προσκεκλημένων από τον Γεν. Γραμματέα του Συνδέσμου Χαρ. Κωστούδη, ενώ στη συνέχεια έλαβε το λόγο ο Πρόεδρος του Συνδέσμου και μέλος της ΕΔ/ΕΠΣΜ Ιωάννης Τζίκας ο οποίος ευχήθηκε καλή χρονιά σ' όλους τους παρευρισκομένους (επίσημους καλεσμένους και διαιτητές). Τόνισε δε ιδιαίτερα ότι οι διαιτητές της Θεσσαλονίκης θα λάβουν αυτό που τους αξίζει, αρκεί να έχουν υπομονή, αφού ο Σύνδεσμος με 71 χρόνια παρουσία στο ποδόσφαιρο και με τους περισσότερους διαιτητές στην Ελλάδα θα προσπαθεί πάντοτε για το καλύτερο. Κατόπιν ο γενικός γραμματέας του Συνδέσμου ξεκίνησε την απονομή πλακετών στα πρόσωπα που επρόκειτο να τιμηθούν.
Τιμήθηκαν για την πολυετή και συνεχή παρουσία τους στο Σύνδεσμο και γενικά στη διαιτησία οι παλαιοί διαιτητές Α΄Εθνικής και μέλη παλαιών διοικητικών συμβουλίων Στέφανος Τσιρικίδης (την πλακέτα έδωσε ο Χαρ.Nικολαΐδης) και Αναστάσιος Κανταρτζής (την πλακέτα έδωσε ο Νικ.Βουρνέλης). Επίσης τιμήθηκαν για την αποχώρησή τους από την ενεργό δράση οι Αθανάσιος Κασίμης (την πλακέτα έδωσε ο Ι.Τζίκας) και Γεώργιος Ταϊρίδης (την πλακέτα έδωσε ο Χαρ.Κωστούδης).
Η κοπή της μεγάλης πίτας έγινε από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου, ενώ σ' όλους εντός της αιθούσης μοιράσθηκαν μικρά πιτάκια ένα εκ των οποίων είχε τυχερό νόμισμα. Τα κομμάτια της μεγάλης πίτας (ανά κατηγορία) πήραν: Για τους μη εν ενεργεία ο Νικ. Αγγελάκης, για τους διεθνείς ο βοηθός FIFA Λάζ. Δημητριάδης, για τους αξιολογημένους ο διαιτητής Super League Ιωάννης Παπαδόπουλος, για τους μη αξιολογημένους ο Ευστράτιος Ασλάνης και για τους νέους διαιτητές της τελευταίας σχολής ο Φίλιππος Τσαχουρίδης.
Επίσης, σύμφωνα με τη μακροχρόνια παράδοση που υπάρχει, κληρώθηκαν ρολόγια χειρός για κάθε κατηγορία διαιτητών. 'Ετσι για τους μη εν ενεργεία ο ρολόϊ έτυχε ο Δημ. Παπαδόπουλος, για τους αξιολογημένους ο Πέτρος Πάτρας, για τους μη αξιολογημένους οι Κων. Μαδίτσης και Παν. Παπαγγελής, για δε τους νέους διαιτητές της τελευταίας σχολής ο Ευστάθιος Τσεχελίδης.
Οι παρουσίες στην εκδήλωση ήταν αρκετές και σημαντικές. 'Ηταν ο Βουλευτής Θεσσαλονίκης της ΝΔ κ. Κων. Γκιουλέκας καθώς και ο πρώην Βουλευτής και Υπουργός Μακεδονίας - Θράκης κ. Γ. Ορφανός. Επίσης ήταν ο πρώην περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας κ. Παν. Ψωμιάδης, ενώ από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης ήταν ο Ταξίαρχος κ. Θεόδωρος Τυριακίδης.
Η ΕΠΣ Μακεδονίας ήταν παρούσα με τον Πρόεδρο κ. Ευάγγελο Γραμμένο και τον Α΄Αντιπρόεδρο κ. Κλήμη Γούναρη. Επίσης ήταν ο Πρόεδρος της ΕΔ/ΕΠΣΜ και μέλος του ΔΣ/ΕΠΣΜ κ. Νικόλαος Φιλιππιάδης καθώς και ο αναπληρωτής πρόεδρος της εν λόγω επιτροπής κ. Αλεξ. Τικόζογλου. Ακόμα από την ΕΠΣΜ ήταν ο πρόεδρος της επιτροπής παρατηρητών αγώνων κ. Χασάπης, όπως και oι εκπρόσωποι διαφόρων επιτροπών της ΕΠΣΜ κ.κ. Φράγιος, Σαρρής και Χαριτωνίδης
Παρόν ήταν ο Σύνδεσμος προπονητών Θεσσαλονίκης με τον Πρόεδρο κ. Λάμπρο Ανδριόπουλο και τον ταμία κ. Μίτσα, ενώ ήταν και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΑΡΗ Γιάννης Βένος. 'Ηταν επίσης ο καθηγητής διαιτησίας και παράγοντας του χώρου από τη Χαλκιδική κ. Ράπτης, ενώ παρόν ήταν και ο φίλος του Συνδέσμου πρώην Πρόεδρος της ΕΠΣΜ και πρώην Γεν. Γραμματέας Αθλητισμού, αλλά και του Υπουργείου Μακεδονίας - Θράκης κ. Γεώργιος Λυσαρίδης.
Από τον δημοσιογραφικό χώρο ήταν πολλοί δημοσιογράφοι όπως ο κ. Ντίνος Καραμητρούσης του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, ο Κων. Παζαρλόγλου δημοσιοφράφος και νυν υπάλληλος της ΕΠΣΜ, ο Γιάννης Γιάγκας, ο Ιορδάνης Κεστελίδης, ο Σωτήρης Καραϊσαρίδης από το Europe1 κλπ
Το ΔΣ του ΣΔΠ Θεσσαλονίκης ευχαριστεί θερμά όσους τίμησαν με τη παρουσία τους την εκδήλωση αυτή, ευχαριστεί αυτούς που συνέβαλαν στην επιτυχία και δίδει ραντεβού, πρώτα ο Θεός, για του χρόνου.
Από τη διοίκηση του ΣΔΠΘ

© mascot network hellas