PSAROU
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ 2022-23
ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΚΑΝΟΝΩΝ 2022-23
ΟΡΙΣΜΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ
ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΑΞΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟΙ ↓
F.I.F.A.
Α' ΚΑΤ.ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Α' ΚΑΤ.ΒΟΗΘΟΙ
Β' ΚΑΤ.ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Β' ΚΑΤ.ΒΟΗΘΟΙ
Γ' ΚΑΤ.ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Γ' ΚΑΤ.ΒΟΗΘΟΙ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΠΙΚΟΥ
DEVELOPMENT
K4
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ↓
SUPER LEAGUE
FOOTBALL LEAGUE
Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ
ΕΚΠ. ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΕΠΟ
ΜH ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ Σ.Δ.Π.Θ.
ΔΙΑΤΕΛΕΣΑΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ
ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ
LINKS
DOWNLOAD


Εμφάνιση άρθρου Πίσω

Δελτίο τύπου για κοπή βασιλόπιτας ΣΔΠ Θεσσαλονίκης για το 2018
ημερομηνία: 24/1/2018

Από τον ΣΔΠ Θεσσαλονίκης γίνεται γνωστό ότι την Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη λαμπρότητα, στη γεμάτη αίθουσα διδασκαλίας του Συνδέσμου, η ετήσια εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας.
Το ΔΣ του Συνδέσμου (Πρόεδρος Ιωάννης Τζίκας, Α΄Αντιπρόεδρος Χαρ. Νικολαΐδης, Γεν.Γραμματέας Χαρ. Κωστούδης, ταμίας Δημ. Αραμπατζής, έφορος σχολών Περίανδρος Πετρόπουλος, έφορος δημ. σχέσεων Χρήστος Σμούκλης, μέλη Παν. Μαυρόπουλος και Κων. Καραγιαννίδης) υποδέχθηκε τους καλεσμένους και τους διαιτητές. Παρόντες ήταν σχεδόν όλοι οι αξιολογημένοι διαιτητές καθώς και οι περισσότεροι αυτών που αγωνίζονται στο τοπικό ερασιτεχνικό πρωτάθλημα.
Η βραδιά ξεκίνησε με το καλωσόρισμα των προσκεκλημένων από τον Γεν. Γραμματέα του Συνδέσμου Χαρ. Κωστούδη, ενώ στη συνέχεια έλαβε το λόγο ο Πρόεδρος του Συνδέσμου και μέλος της ΕΔ/ΕΠΣΜ Ιωάννης Τζίκας ο οποίος ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία σ' όλους τους παρευρισκομένους (επίσημους καλεσμένους, που πάντοτε τιμούν τον Σύνδεσμο και διαιτητές). Μεταξύ άλλων είπε ότι ο Σύνδεσμος φέτος κλείνει 75 χρόνια ζωής και συνεχούς λειτουργίας. Ο Σύνδεσμος είναι μία οικογένεια και βρίσκεται πάντα κοντά στις εξελίξεις. Έχει άριστες σχέσεις με όλους (ΕΠΟ, ΚΕΔ/ΕΠΟ, ΕΠΣ Μακεδονίας, Προπονητές).
Ο Σύνδεσμος, τόνισε ο Πρόεδρός του, απαιτεί μεγαλύτερο σεβασμό από τους διοικητικούς παράγοντες των ομάδων που σε κάθε «στραβή» των ομάδων και αποτέλεσμα που δεν αρέσει, το πρώτο και εύκολο θύμα είναι ο διαιτητής που ευθύνεται στο ότι δεν κέρδισε η ομάδα τους. Ναι οι διαιτητές έκαναν, κάνουν και θα κάνουν λάθη. Δεν είναι αλάνθαστοι, αλλά χρειάζονται και τη στήριξη των παραγόντων ώστε να βελτιωθούν και να γίνονται τα λιγότερα δυνατόν σφάλματα από μέρους τους μέσα στα γήπεδα.
Κατόπιν ο γενικός γραμματέας του Συνδέσμου ξεκίνησε την απονομή πλακετών στα πρόσωπα που επρόκειτο να τιμηθούν :
Τιμήθηκαν για τη προσφορά τους στη διαιτησία οι πρόσφατα αποχωρήσαντες από την ενεργό δράση διαιτητές Αν. Σιανίδης (την πλακέτα έδωσε ο Απ. Αβδελάς), Νικ. Τεβεκέλης (την πλακέτα έδωσε ο Ι. Τζίκας), Κυρ. Μερκενίδης (την πλακέτα έδωσαν οι διαιτητές Super League Ι. Παπαδόπουλος και Λάζ. Δημητριάδης), Ε. Ασλάνης (την πλακέτα έδωσε ο Αρ. Μερκενίδης), Ι. Χανίδης (την πλακέτα έδωσε ο Χαρ. Κωστούδης), Στ. Τσιαουσίδης (την πλακέτα έδωσε ο Π. Μαυρόπουλος), Γ. Μαμασούλας (την πλακέτα έδωσε ο Χαρ. Νικολαΐδης), Π. Μεταξιώτης (την πλακέτα έδωσε ο Περ. Πετρόπουλος), Χρ. Βέρρος (την πλακέτα έδωσε ο Κ. Καραγιαννίδης), Θεοφ. Ζουρτουμίδης (την πλακέτα έδωσε ο Δ. Αραμπατζής) και Π. Ζουρτιμίδης (την πλακέτα έδωσε ο Χρ. Σμούκλης).
Η κοπή της μεγάλης πίτας έγινε από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου, ενώ σ' όλους τους διαιτητές εντός της αιθούσης μοιράσθηκαν μικρά πιτάκια ένα εκ των οποίων είχε τυχερό νόμισμα (αντιστοιχούσε στο ποσό των 100 ευρώ), που πέτυχε στον εν ενεργεία διαιτητή Αριστοτέλη Μερκενίδη.
Επίσης, σύμφωνα με τη μακροχρόνια παράδοση που υπάρχει, κληρώθηκαν ρολόγια χειρός για κάθε κατηγορία διαιτητών. ΄Ετσι για τους μη εν ενεργεία το ρολόϊ έτυχε ο Περ. Πετρόπουλος (εξαιτίας του ότι το έχει τύχει τρίτη φορά προσέφερε για την κλήρωση σε άλλον μη εν ενεργεία διαιτητή και έτσι έτυχε στον Ι. Τζιμενάκη) , για τους αξιολογημένους ο Διαμαντής Αλμπάντης, για τους μη αξιολογημένους τα δύο ρολόγια έτυχαν στην Δέσποινα Αλμπανίδου και Αργύριο Βανδουλάκη, ενώ για τους διαιτητές της τελευταίας σχολής το ρολόϊ έτυχε στον Γεώργιο Κοσμόγλου.
Ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Θεόδωρος Καράογλου σε έγγραφό του (απάντηση στην πρόσκληση του Συνδέσμου) ευχήθηκε στη Διοίκηση και τα μέλη του Συνδέσμου καλή χρονιά, υγεία και ενώ η ποδοσφαιρική χρονιά βαίνει στη τελική της ευθεία είναι σίγουρος ότι η απόδοση των διαιτητών θα συνεχίσει να κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα.
Οι παρουσίες στην εκδήλωση ήταν αρκετές και σημαντικές. 'Ηταν ο Βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης και Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Απόστολος Αβδελάς. Από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας κ. Χρήστος Μήττας (υπήρξε και πρώην Πρόεδρος της ΟΔΠΕ και του Συνδέσμου) και ο πρώην Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Γεώργιος Ορφανός.
Ήταν ο Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης κ. Λαμπρόπουλος και ο υποστράτηγος ε.α, της Αστυνομίας κ. Θεόδωρος Τυριακίδης.
Η ΕΠΣ Μακεδονίας ήταν παρούσα με τον Γεν. Γραμματέα κ. Παν. Γιουρούκαλη, το μέλος του ΔΣ κ. Ηλ. Κουκουτσέλο, όπως επίσης και τους κ.κ. Χρ. Φράγιο και Εμμ. Παπαδόπουλο. Επίσης ήταν ο πρώην Πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας και δημοτικός σύμβουλος Δήμου Θεσσαλονίκης κ. Διον. Ψωμιάδης. Παρούσα και η ΕΔ/ΕΠΣΜ με τον Πρόεδρο κ. Αλέξ. Τικόζογλου καθώς και τα μέλη Ιωάννη Τζίκα και Χαρ. Νικολαΐδη, καθώς και ο περιφερειάρχης εκπαίδευσης της ΕΠΟ κ. Πλάτων Μποζατζίδης.
Παρόντες ήσαν ο Αντιδήμαρχος Αμπελοκήπων/Μενεμένης κ. Εμμ. Ιωαννίδης καθώς και ο Γεν. Γραμματέας του ιδίου δήμου κ. Αθ. Παπαγεωργίου.
Παρόντες επίσης οι δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Θεσσαλονίκης κ.κ. Βασ. Μωϋσίδης και Δημ. Νατσιούλας.
Ο Σύνδεσμος προπονητών Θεσσαλονίκης με τον Πρόεδρό του κ. Ανδριόπουλο, ενώ παρόν ήταν και ο φίλος του Συνδέσμου πρώην Πρόεδρος της ΕΠΣΜ και πρώην Γεν. Γραμματέας Αθλητισμού, αλλά και του Υπουργείου Μακεδονίας - Θράκης κ. Γεώργιος Λυσαρίδης.
Από τον δημοσιογραφικό χώρο ήταν ο Κων. Παζαρλόγλου δημοσιογράφος και νυν υπάλληλος της ΕΠΣΜ, ο Σωτ. Καραϊσαρίδης με τηλεοπτικό συνεργείο από το Europe1, ο Ι. Γιάγκας από το Metro Sprot.
Σύντομους χαιρετισμούς είχαμε από τον κ. Απ. Αβδελά, τον κ. Χρ. Μήττα, τον Γεν. Γραμματέα της ΕΠΣΜ κ. Γιουρούκαλη, τον κ. Ιωαννίδη, τον κ. Γ. Λυσαρίδη και γενικά από όλους τους επίσημους προσκεκλημένους.
Το ΔΣ του ΣΔΠ Θεσσαλονίκης ευχαριστεί θερμά όσους τίμησαν με τη παρουσία τους την εκδήλωση αυτή, ευχαριστεί αυτούς που συνέβαλαν στην επιτυχία και δίδει ραντεβού, πρώτα ο Θεός, για του χρόνου.

Από τη διοίκηση του ΣΔΠ Θεσσαλονίκης
Ο έφορος τύπου κ. Χρήστος Σμούκλης
     
© mascot network hellas