PSAROU
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ 2022-23
ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΚΑΝΟΝΩΝ 2022-23
ΟΡΙΣΜΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ
ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΑΞΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟΙ ↓
F.I.F.A.
Α' ΚΑΤ.ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Α' ΚΑΤ.ΒΟΗΘΟΙ
Β' ΚΑΤ.ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Β' ΚΑΤ.ΒΟΗΘΟΙ
Γ' ΚΑΤ.ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Γ' ΚΑΤ.ΒΟΗΘΟΙ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΠΙΚΟΥ
DEVELOPMENT
K4
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ↓
SUPER LEAGUE
FOOTBALL LEAGUE
Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ
ΕΚΠ. ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΕΠΟ
ΜH ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ Σ.Δ.Π.Θ.
ΔΙΑΤΕΛΕΣΑΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ
ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ
LINKS
DOWNLOAD


Εμφάνιση άρθρου Πίσω

Επίσημη έναρξη νέας περιόδου - Αγιασμός ΣΔΠ Θεσσαλονίκης τη Δευτέρα 01 Οκτωβρίου 2018
ημερομηνία: 7/10/2018

Από το ΔΣ του Σ.Δ.Π.Θεσ/νίκης γίνεται γνωστό ότι τη Δευτέρα 01 Οκτωβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα των γραφείων του η επίσημη έναρξη της νέας περιόδου με την τέλεση και του καθιερωμένου Αγιασμού.
Η τελετή του Αγιασμού έγινε από τον ιερέα πατέρα Κων/νο του Ι. Ναού Αγίου Μηνά μέσα σε μία γεμάτη αίθουσα από παλαιούς και νέους διαιτητές. Παρόν ήταν όλο το ΔΣ του Συνδέσμου (Ι.Τζίκας, Χ.Νικολαΐδης, Κ. Κων/νίδης, Χαρ.Κωστούδης, Δ.Αραμπατζής, Περ.Πετρόπουλος, Π.Μαυρόπουλος, Κ.Καραγιαννίδης και Χρ. Σμούκλης)
Ο Γεν. Γραμματέας Χαράλαμπος Κωστούδης καλωσόρισε τους προσκεκλημένους και ευχήθηκε καλή χρονιά και καλές διαιτησίες σ' όλους τους διαιτητές
Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου και αναπληρωτής Πρόεδρος της ΕΔ/ΕΠΣΜ Ιωάννης Τζίκας στην ομιλία του αναφέρθηκε στη νέα αγωνιστική περίοδο, ευχήθηκε υγεία σ' όλους, καλή δύναμη και αξιόλογη διαιτητική παρουσία στα γήπεδα.
Επίσης τόνισε : " Ο ΣΔΠΘ έχει πολυετή προσφορά έχοντας αναδείξει ικανούς διαιτητές στο παρελθόν, αλλά και σήμερα. Οι διαιτητές της Θεσσαλονίκης αγωνίσθηκαν και αγωνίζονται σε Διεθνή, Εθνικά και τοπικά ερασιτεχνικά πρωταθλήματα. Το ΔΣ προσπαθεί να κάνει το καλύτερο φροντίζοντας την εκγύμναση και εκσυγχρονισμό των μέσων διδασκαλίας. Ο Σύνδεσμος έχει άριστες σχέσεις με την ΕΠΟ, αλλά και με την ΚΕΔ/ΕΠΟ, ενώ είχε και έχει τις καλύτερες σχέσεις με την Διοίκηση της ΕΠΣ Μακεδονίας και η λειτουργία του είναι πρότυπο συνεργασίας.. Αυτό το τελευταίο οφείλεται όχι μόνο στη Διοίκηση του Συνδέσμου και της ΕΠΣΜ, αλλά και σ' όλους τους διαιτητές. Ο Σύνδεσμος δεν θα ανεχθεί κρούσματα βίας κατά των μελών του και έχει τον τρόπο νΆ αντιδράσει. Οσο δε αναφορά τις δωρεάν διαιτησίες που ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της ΕΠΣΜ κατανοούμε και εμείς τα προβλήματα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και αφού συζητήσουμε με τα μέλη θα κινηθούμε προς αυτή την κατεύθυνση".
Παρόντες ήταν η Αντιπεριφερειάρχης Θεσ/νίκης κα. Παρασκευή Πατουλίδου, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Δήμου Αμπελοκήπων/Μενεμένης κ. Εμμ. Ιωαννίδης, ο γεν. γραμματέας του ιδίου Δήμου κ. Αθ. Παπαγεωργίου, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Θεσ/νίκης κ.κ. Βασ. Ανατολίτης και Χρ. Μήττας ( πρώην Πρόεδρος της ΟΔΠΕ και του Συνδέσμου).
Παρούσα ήταν η ΕΠΣ Μακεδονίας με τον Πρόεδρο κ. Σάββα Δημητριάδη, τον Α΄ Αντιπρόεδρο κ. Νικ. Φιλιππιάδη, τον Γεν. Γραμματέα κ. Παν. Γιουρούκαλη τα μέλη του ΔΣ κ.κ. Θεόδ. Ιγνατιάδη, Θεοδ.Χασάπη καθώς και του κ.κ. Επαμ. Μολυβά, Χρ. Φράγιο, Εμμ. Παπαδόπουλο, η ΕΔ/ΕΠΣΜ με τον Πρόεδρο της κ. Αλ.Τικόζογλου και το μέλος κ. Χαρ. Νικολαΐδη.
'Ηταν ο Σύνδεσμος Προπονητών Θεσσαλονίκης με τον ταμία κ. Μήτσα και τον σύμβουλο Χρ. Ζήφκα, ενώ την ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκπροσώπησε ο Δημ. Σαραϊδάρης.
Επίσης ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Χαλκιδικής με τον Πρόεδρο κ. Β. Ράπτη.
Παρόν ήταν ο πρώην Γ.Γ.Α καθώς και Γεν. Γραμματέας του Υπουργείου Μακεδονίας - Θράκης κ. Γεώργιος Λυσαρίδης, όπως και ο πρώην Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης και σήμερα Γεν. Γραμματέας της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Ποντίων κ. Μωϋσίδης.
Την εκδήλωση χαιρέτησαν με σύντομες ομιλίες ο Πρόεδρος της ΕΠΣΜ, ο Α΄ αντιπρόεδρος και πρώην πρόεδρος της ΕΔ/ΕΠΣΜ κ. Νικ. Φιλιππιάδης, ο κ. Χρ. Μήττας, ο κ. Βασ. Ανατολίτης και γενικά όλοι οι προσκεκλημένοι, ενώ κάλυψαν (και με τηλεοπτικά συνεργεία) δημοσιογραφικά τον αγιασμό του Συνδέσμου αρκετοί δημοσιογράφοι όπως ο Ι. Γιάγκας, ο Σ. Καραϊσαρίδης, Κ. Παζαρλόγλου κλπ
Μετά το πέρας του αγιασμού και των ομιλιών ακολούθησε η δεξίωση.
To ΔΣ του ΣΔΠΘ εύχεται καλή αγωνιστική περίοδο και με υγεία, πρώτα ο Θεός, ραντεβού του χρόνου σε μία ανάλογη εκδήλωση.

Από το ΔΣ του ΣΔΠ Θεσσαλονίκης
© mascot network hellas