PSAROU
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ 2022-23
ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΚΑΝΟΝΩΝ 2022-23
ΟΡΙΣΜΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ
ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΑΞΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟΙ ↓
F.I.F.A.
Α' ΚΑΤ.ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Α' ΚΑΤ.ΒΟΗΘΟΙ
Β' ΚΑΤ.ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Β' ΚΑΤ.ΒΟΗΘΟΙ
Γ' ΚΑΤ.ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Γ' ΚΑΤ.ΒΟΗΘΟΙ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΠΙΚΟΥ
DEVELOPMENT
K4
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ↓
SUPER LEAGUE
FOOTBALL LEAGUE
Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ
ΕΚΠ. ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΕΠΟ
ΜH ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ Σ.Δ.Π.Θ.
ΔΙΑΤΕΛΕΣΑΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ
ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ
LINKS
DOWNLOAD


Εμφάνιση άρθρου Πίσω

Δελτίο τύπου ΣΔΠ Θεσσαλονίκης για κοπή πίτας 2023
ημερομηνία: 14/2/2023

Από τον ΣΔΠ Θεσσαλονίκης γίνεται γνωστό ότι την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023 πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη λαμπρότητα, στη γεμάτη αίθουσα διδασκαλίας του Συνδέσμου “ Aθανάσιος Καλόπουλος”, η ετήσια εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας, μετά από διακοπή τριών ετών λόγου του κορωνοϊού.
Το ΔΣ του Συνδέσμου (Πρόεδρος Ιωάννης Τζίκας, Α΄Αντιπρόεδρος Χαρ. Νικολαΐδης, Β΄αντιπρόεδρος Κων. Κων/νίδης, Γεν.Γραμματέας Χαρ. Κωστούδης, ταμίας Δημ. Αραμπατζής, έφορος σχολών Περίανδρος Πετρόπουλος, έφορος δημ. σχέσεων Χρήστος Σμούκλης, αναπληρωτής γεν.γραμματέαςΠαν. Μαυρόπουλος και έφορος λέσχης Κων. Καραγιαννίδης) υποδέχθηκε τους καλεσμένους και τους διαιτητές. Παρόντες ήταν αρκετοί διαιτητές καθώς και οι περισσότεροι των νέων διαιτητών των τελευταίων σχολών.
Η βραδιά ξεκίνησε με το καλωσόρισμα των προσκεκλημένων από τον Γεν. Γραμματέα του Συνδέσμου Χαρ. Κωστούδη, ενώ στη συνέχεια έλαβε το λόγο ο Πρόεδρος του Συνδέσμου και μέλος της ΕΔ/ΕΠΣΜ Ιωάννης Τζίκας ο οποίος ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία σ' όλους τους παρευρισκομένους (επίσημους καλεσμένους, που πάντοτε τιμούν τον Σύνδεσμο και διαιτητές). Μεταξύ άλλων σημείωσε ότι ο Σύνδεσμος είναι μία οικογένεια και βρίσκεται πάντα κοντά στις εξελίξεις.
Ο Σύνδεσμος, τόνισε ο Πρόεδρός του, απαιτεί μεγαλύτερο σεβασμό από όλους, αφού λειτουργεί χωρίς διακοπή από το 1945. Ειδικότερα οι παράγοντες των σωματείων πρέπει να δείχνουν εμπιστοσύνη στο πρόσωπο των Ελλήνων διαιτητών. Οι διαιτητές θα πρέπει να γνωρίζουν ότι το «σπίτι» του κάθε διαιτητή είναι μόνο ο Σύνδεσμος και καμία άλλη στέγη. Να έχουνε πάντα μέσα τους το Σύνδεσμο σαν το δεύτερο σπίτι τους.
Η κοπή της πίτας έγινε από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου με τα κομμάτια να αφορούν την Παναγία, τον Σύνδεσμο, το ΔΣ, την ΕΠΣ Μακεδονίας, τους παρατηρητές αγώνων τοπικών πρωταθλημάτων, τους προπονητές, τους αξιολογημένους, τους μη αξιολογημένους και τους μη εν ενεργεία διαιτητές
Επίσης, σύμφωνα με τη μακροχρόνια παράδοση που υπάρχει, κληρώθηκαν ρολόγια χειρός για κάθε κατηγορία διαιτητών. ΄Ετσι για τους μη εν ενεργεία το ρολόϊ έτυχε η Στυλιανή Γκόγκου , για τους αξιολογημένους η Παρασκευή Αθανασιάδου και για τους μη αξιολογημένους τα δύο ρολόγια έτυχαν στους Αθανάσιο Αδαμόπουλο και Σπυρίδων Σιδερά.
Ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Ελευθ. Αυγενάκης σε χαιρετισμό του ευχήθηκε στη Διοίκηση και τα μέλη του Συνδέσμου καλή χρονιά, υγεία και τόνισε τις προσπάθειες που γίνονται ώστε η διαιτησία, που είναι τόσο απαραίτητη για τη διεξαγωγή ενός αγώνα, να έλθει στη θέση που της αρμόζει.
Οι παρουσίες στην εκδήλωση ήταν αρκετές και σημαντικές. Εκ μέρους του Υφυπουργού Μακεδονίας- Θράκης κ. Σταύρου Καλαφάτη ήταν ο κ. Βάϊος Σαλώμης.
Παρόν ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Κων/νος Ζέρβας, ενώ από τον Δήμο ήταν και ο πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου κ. Πέτρος Λεκάκης (υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ).
Παρόντες οι Βουλευτές Α' Θεσσαλονίκης της ΝΔ κ.κ. Κων. Γκιουλέκας, Δημ. Κούβελας και Ευστράτιος Σιμόπουλος. Ο Βουλευτής Β΄Θεσσαλονίκης της ΝΔ κ. Σάββας Αναστασιάδης. Επίσης ήταν και ο κ. Παν. Κοκόρης (υποψήφιος βουλευτής ΝΔ). Από τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν ο συντονιστής αθλητισμού Θεσσαλονίκης κ. Ιωάννης Παπαϊωάννου και από την Ελληνική Λύση ο υπεύθυνος αθλητισμού και υποψήφιος βουλευτής κ. Χαρ. Παναγιώτίδης. Ήταν επίσης ο κ. Αιμίλιος Σαπρανίδης (εκπρόσωπος του βουλευτού ΠΑΣΟΚ Α΄Θεσ/νίκης κ. Χαρ. Καστανίδη) καθώς και ο κ. Κων/νος Πετρίδης (υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ)
Από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ο περ. σύμβουλος και πρώην Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας κ. Χρήστος Μήττας (υπήρξε και πρώην Πρόεδρος της ΟΔΠΕ και του Συνδέσμου)
Η ΕΠΣ Μακεδονίας ήταν παρούσα με τον Πρόεδρο κ. Σάββα Δημητριάδη, τον Γεν. Γραμματέα κ. Παν. Γιουρούκαλη και τον ταμία κ. Στέφ. Τσίφκα. Ήταν επίσης ο Εμμ. Παπαδόπουλος υπεύθυνος των παρατηρητών αγώνων, η ΕΔ/ΕΠΣΜ με τους Ιωάννη Τζίκα και Χαρ. Νικολαΐδη
Από την Ελληνική Αστυνομία ήταν ο Αστυνόμος κ. Γεώργιος Ζάχαρης πρόεδρος της αθλητικής ένωσης αστυνομίας Β.Ελλάδος καθώς και ο γεν.γραμματέας της ιδίας ένωσης ανθυπαστυνόμος κ. Δημ. Αλεξίου.
Παρόν ο φίλος του Συνδέσμου πρώην Πρόεδρος της ΕΠΣΜ και πρώην Γεν. Γραμματέας Αθλητισμού, αλλά και του Υπουργείου Μακεδονίας - Θράκης κ. Γεώργιος Λυσαρίδης. Επίσης ο πρώην πρόεδρος της ΕΔ/ΕΠΣΜ κ. Νικ. Φιλιππιάδης, ο πρόεδρος του ΣΔΠ Χαλκιδικής κ. Βασ. Ράπτης και ο αντιπρόεδρος του συνδέσμου επιχειρηματιών Β. Ελλάδος κ. Παν. Καρδάρας
Σύντομους χαιρετισμούς είχαμε από όλους τους επίσημους προσκεκλημένους.
Το ΔΣ του ΣΔΠ Θεσσαλονίκης ευχαριστεί θερμά όσους τίμησαν με τη παρουσία τους την εκδήλωση αυτή, ευχαριστεί αυτούς που συνέβαλαν στην επιτυχία και δίδει ραντεβού, πρώτα ο Θεός, για του χρόνου.

Από τη διοίκηση του ΣΔΠ Θεσσαλονίκης
Ο έφορος τύπου κ. Χρήστος Σμούκλης

?????


© mascot network hellas