PSAROU
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ 2022-23
ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΚΑΝΟΝΩΝ 2022-23
ΟΡΙΣΜΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ
ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΑΞΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟΙ ↓
F.I.F.A.
Α' ΚΑΤ.ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Α' ΚΑΤ.ΒΟΗΘΟΙ
Β' ΚΑΤ.ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Β' ΚΑΤ.ΒΟΗΘΟΙ
Γ' ΚΑΤ.ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Γ' ΚΑΤ.ΒΟΗΘΟΙ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΠΙΚΟΥ
DEVELOPMENT
K4
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ↓
SUPER LEAGUE
FOOTBALL LEAGUE
Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ
ΕΚΠ. ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΕΠΟ
ΜH ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ Σ.Δ.Π.Θ.
ΔΙΑΤΕΛΕΣΑΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ
ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ
LINKS
DOWNLOAD


Εμφάνιση άρθρου Πίσω

Τακτική γενική συνέλευση ΣΔΠ Θεσσαλονίκης για τη περίοδο 2019-2020
ημερομηνία: 23/6/2020

ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΔΠ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ - ΨΗΦΙΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2019 - 2020
Από τον ΣΔΠ Θεσσαλονίκης γίνεται γνωστό ότι το Σάββατο 20 Ιουνίου 2020 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα των γραφείων του η ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μελών του Συνδέσμου με θέμα τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 που ουσιαστικά έχει λήξει.
Πρόεδρος της συνέλευσης (βάσει του καταστατικού) ήταν ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Ιωάννης Τζίκας και πρακτικογράφοι δύο νέοι διαιτητές ο Μάτσιας Νικολάκης και ο Λαζαρίδης Μάρκος.
Στον απολογισμό τονίσθηκε η δραστηριότητα του ΔΣ του Συνδέσμου για όλη τη χρονιά, αναφέρθηκαν οι αποφάσεις του ΔΣ και η συνεχής δουλειά που γίνεται για την όσο το δυνατόν καλύτερη παρουσία του ΣΔΠ Θεσσαλονίκης στη σημερινή δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε όλοι μας, ειδικά με τη κρίση του κορωνοϊού.
Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου αναφέρθηκε τόσο στην απίστευτη κρίση που περνάει η Χώρα μας, αλλά και όλος ο Κόσμος με τον κορωνοϊό, όσο και ότι ο Σύνδεσμος για πρώτη φορά ήταν τρείς μήνες κλειστός (με ότι αυτό συνεπάγεται) και στη πολύ δύσκολη χρονιά που ακολουθεί.
Τόνισε τη καλή παρουσία και ανοδική πορεία των αξιολογημένων και μη διαιτητών του Συνδέσμου στα πρωταθλήματα που αγωνίζονται. Επίσης αναφέρθηκε στα σεμινάρια που πραγματοποίησε η ΚΕΔ/ΕΠΟ στη Θεσσαλονίκη και στην αίθουσα του Συνδέσμου.
Είπε για τον πετυχημένο χορό του Συνδέσμου ( που προλάβαμε και έγινε τον Φεβρουάριο του 2020), για τη τράπεζα αίματος του Συνδέσμου (που έχει επιτυχία στη συγκέντρωση φιαλών και αυτό πρέπει να γίνει και φέτος, ειδικά με τον κορωνοϊό, στην αιμοδοσία της 04 Ιουλίου 2020), για την οικονομική ενίσχυση από το ταμείο αρωγής του Συνδέσμου διαιτητών και όχι μόνο, για τη καλή συνεργασία με την ΕΠΣ Μακεδονίας, για τη λειτουργία (στην αίθουσα του Συνδέσμου) σε συνεργασία με την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣΜ σχολή διαιτησίας.
Τόνισε ο Πρόεδρος τη συνεχή προσπάθεια που κάνει ο Σύνδεσμος για την επιμόρφωση και εκγύμναση των διαιτητών πάντα σε συνεργασία με την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Μακεδονίας με τις καθιερωμένες επιμορφωτικές συγκεντρώσεις να γίνονται κάθε Δευτέρα στην αίθουσα διδασκαλίας του Συνδέσμου και τις προπονήσεις (από δύο γυμναστές του Συνδέσμου) των διαιτητών σε Βοηθητικό Καυταντζογλείου και Μίκρα.
Τοποθέτηση έκανε και ο Γεν. Γραμματέας του Συνδέσμου κ. Χαράλαμπος Κωστούδης, ενώ φέτος το κλείσιμο της χρονιάς από οικονομικής απόψεως και τηρουμένων των αναλογιών, ήταν καλό ουσιαστικά εφόσον λάβουμε υπόψη μας τη μεγάλη κρίση του κορωνοϊού (αυτό αναφέρθηκε από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου και τον ταμία κ. Δημήτριο Αραμπατζή).
Τέλος ο διαιτητής και μέλος του Συνδέσμου Κυριάκος Λαζαρίδης (μέλος της εξελεγκτικής επιτροπής) διάβασε τη σχετική έκθεση τονίζοντας τη πορεία των οικονομικών του Συνδέσμου στην πρωτόγνωρη περίοδο που ζούμε όλοι μας.
Όλες αυτές οι ενέργειες δείχνουν τη προσπάθεια του ΔΣ να προσαρμοστεί ο Σύνδεσμος όσο γίνεται καλύτερα στις σημερινές δύσκολες συνθήκες που βιώνει όλη η Ανθρωπότητα.
Υπήρξαν κάποιες τοποθετήσεις από διαιτητές του Συνδέσμου, ενώ στο τέλος της συνέλευσης και στην ψηφοφορία που ακολούθησε ψηφίσθηκε ΟΜΟΦΩΝΑ τόσο ο διοικητικός όσο και ο οικονομικός απολογισμός.
Το ΔΣ του ΣΔΠ Θεσσαλονίκης δηλώνει ότι θα εξακολουθήσει να στηρίζει και να βρίσκεται κοντά στους διαιτητές, ενώ ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στο να έλθει σε πέρας μία δύσκολη και πρωτόγνωρη χρονιά και δηλώνει ότι θα εντείνει τις πρωτοβουλίες του για καλύτερα αποτελέσματα σ' όλους τους τομείς στην νέα αγωνιστική χρονιά, πρώτα ο Θεός, που έρχεται και ας ελπίσουμε ότι δεν θα κτυπηθεί από τον κορωνοϊό.
Από το ΔΣ του ΣΔΠ Θεσσαλονίκης

     © mascot network hellas