PSAROU
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ 2022-23
ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΚΑΝΟΝΩΝ 2022-23
ΟΡΙΣΜΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ
ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΑΞΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟΙ ↓
F.I.F.A.
Α' ΚΑΤ.ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Α' ΚΑΤ.ΒΟΗΘΟΙ
Β' ΚΑΤ.ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Β' ΚΑΤ.ΒΟΗΘΟΙ
Γ' ΚΑΤ.ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Γ' ΚΑΤ.ΒΟΗΘΟΙ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΠΙΚΟΥ
DEVELOPMENT
K4
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ↓
SUPER LEAGUE
FOOTBALL LEAGUE
Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ
ΕΚΠ. ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΕΠΟ
ΜH ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ Σ.Δ.Π.Θ.
ΔΙΑΤΕΛΕΣΑΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ
ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ
LINKS
DOWNLOAD


Εμφάνιση άρθρου Πίσω

Δελτίο τύπου ΣΔΠ Θεσσαλονίκης. Κοπή πίτας 2014 στο FOCUS
ημερομηνία: 18/2/2014

Από τον ΣΔΠ Θεσσαλονίκης γίνεται γνωστό ότι τη Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας στο κέντρο FOCUS.
Η βραδιά ξεκίνησε με το καλωσόρισμα των προσκεκλημένων από τον Γενικό Γραμματέα του Συνδέσμου Ιωάννη Τζίκα, ενώ στη συνέχεια έλαβε το λόγο ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Απόστολος Ντάβελας ο οποίος ευχήθηκε καλή χρονιά σ' όλους τους παρευρισκομένους (καλεσμένους και μέλη Συνδέσμου). Ο γενικός γραμματέας του Συνδέσμου ξεκίνησε την απονομή πλακετών στα πρόσωπα που επρόκειτο να τιμηθούν.
Τιμήθηκε η μεγάλη δόξα του ΠΑΟΚ και του Ελληνικού Ποδοσφαίρου Σταύρος Σαράφης με την πλακέτα να την απονέμει ο Πρόεδρος του Συνδέσμου (δόθηκε στον Κυριάκο Αλεξανδρίδη, αφού ο Σταύρος Σαράφης ήταν στη Τρίπολη για τον αγώνα του ΠΑΟΚ).
Επίσης για τη σημαντική τους προσφορά στη διαιτησία τιμήθηκαν οι τέσσερεις βοηθοί FIFA του Συνδέσμου, που πρόσφατα απεχώρησαν από την ενεργό δράση, ο Δημήτριος Παπαδόπουλος (τη πλακέτα απένεμε ο Χαρ. Κωστούδης), ο Δημήτριος Μποζατζίδης (τιμήθηκε από τον Απ. Ντάβελα), ο Δημήτριος Σαραϊδάρης (τιμήθηκε από τον Ι. Τζίκα και ο Λεωνίδας Βασιλειάδης (τιμήθηκε από τον Γ. Μπαλιόζογλου) καθώς και οι μη εν ενεργεία διαιτητές του Συνδέσμου Χαράλαμπος Νικολαϊδης (τιμήθηκε από τον Περ. Πετρόπουλο), Ιωάννης Ιωαννίδης (τιμήθηκε από τον Πρόδρ. Μελιτζανά), Ιωάννης Γιουλάφης (τιμήθηκε από τον Χαρ. Κωστούδη), Κων/νος Τάτσης (τιμήθηκε από το Λουκά Διαμαντόπουλο) όπως και ο Φώτιος Κωδωνάς προερχόμενος από τον ΣΔΠ Θεσσαλονίκης, αλλά εδώ και αρκετά χρόνια ανήκει στο Σύνδεσμο Ξάνθης (τιμήθηκε από τον Λάζ. Ταταρίδη). Τιμητικές πλακέτες στους τρεις πρώην βοηθούς FIFA Δημ. Μποζατζίδη, Δημ. Σαραϊδάρη και Λεων. Βασιλειάδη απένεμε και η ΠΑΕ Απόλλων Καλαμαριάς.
Η κοπή της πίτας έγινε από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου, ενώ κατά την είσοδο των διαιτητών στο κέντρο μοιραζόταν τόσο τα πιτάκια (σ' ένα εκ των οποίων υπήρχε τυχερό νόμισμα που αντιστοιχούσε στο συμβολικό ποσό των εκατό ευρώ) όσο και ένα δώρο μπιζού για τις διαιτητίνες του Συνδέσμου και τις συζύγους των διαιτητών. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κλήρωση τεσσάρων ρολογιών, ενώ έγινε και κλήρωση τεσσάρων αθλητικών μπουφάν Joma προσφορά των αθλητικών Κασκαντίρη (επισήμου αντιπροσώπου της Joma) στην Αθήνα.
Το βράδυ αυτό στο κέντρο οι παρουσίες ήταν αρκετές. Παρούσα η ΕΠΣ Μακεδονίας με τον Γενικό Γραμματέα κ. Παν. Γιουρούκαλη, τον σύμβουλο και πρώην Πρόεδρό της κ. Διον. Ψωμιάδη όπως και η ΕΔ/ΕΠΣΜ με τον Πρόεδρό της και μέλος του ΔΣ της ΕΠΣΜ
κ. Νικ. Φιλιππιάδη, το μέλος της και γενικό γραμματέα του Συνδέσμου κ. Ι. Τζίκα καθώς και τον υπεύθυνο ορισμού αγώνων υποδομών κ. Χαρ. Νικολαϊδη. Παρόν και ο πρώην Γεν. Γραμματέας Αθλητισμού και πρώην Γεν. Γραμματέας Υπουργείου Μακεδονίας - Θράκης κ. Γεώργιος Λυσαρίδης.
Στην εκδήλωση ήταν η ΠΑΕ Απόλλων Καλαμαριάς με τον Πρόεδρο κ. Αχιλλέα Χαραλαμπίδη και τον Αντιπρόεδρο κ. Ι. Λουϊζίδη καθώς και αρκετοί εκπρόσωποι του έντυπου και τηλεοπτικού τύπου.
Για τους μη εν ενεργεία διαιτητές του Συνδέσμου το ρολόϊ κληρώθηκε στον Ιωάννη Τζίκα και το μπουφάν στον Παναγιώτη Μαυρόπουλο. Για τους αξιολογημένους διαιτητές το ρολόϊ κληρώθηκε στον Αγγελο Αγγελάκη και το μπουφάν στον Χουσεϊν Κουλά. Για τους μη αξιολογημένους διαιτητές που αγωνίζονται μόνο στα τοπικά ερασιτεχνικά πρωταθλήματα κληρώθηκαν δύο ρολόγια. Το ένα έτυχε η Ιωάννα Αλλαγιώτου και το άλλο ο Κων/νος Πάνου, ενώ το μπουφάν κληρώθηκε για τον Δημήτριο Μπουρή.
Τέλος θα πρέπει να επισημανθεί ότι η συμμετοχή στην εκδήλωση τόσο των διαιτητών όσο και των συζύγων των ήταν δωρεάν, ύστερα από απόφαση του ΔΣ του Συνδέσμου
Το ΔΣ του ΣΔΠ Θεσσαλονίκης ευχαριστεί θερμά όσους τίμησαν με τη παρουσία τους την εκδήλωση αυτή, ευχαριστεί αυτούς που συνέβαλαν στην επιτυχία και δίνει ραντεβού, πρώτα ο Θεός, για του χρόνου.

Από τη διοίκηση του ΣΔΠ Θεσσαλονίκης

© mascot network hellas