PSAROU
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ 2022-23
ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΚΑΝΟΝΩΝ 2022-23
ΟΡΙΣΜΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ
ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΑΞΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟΙ ↓
F.I.F.A.
Α' ΚΑΤ.ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Α' ΚΑΤ.ΒΟΗΘΟΙ
Β' ΚΑΤ.ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Β' ΚΑΤ.ΒΟΗΘΟΙ
Γ' ΚΑΤ.ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Γ' ΚΑΤ.ΒΟΗΘΟΙ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΠΙΚΟΥ
DEVELOPMENT
K4
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ↓
SUPER LEAGUE
FOOTBALL LEAGUE
Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ
ΕΚΠ. ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΕΠΟ
ΜH ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ Σ.Δ.Π.Θ.
ΔΙΑΤΕΛΕΣΑΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ
ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ
LINKS
DOWNLOAD


















Εμφάνιση άρθρου Πίσω

Δελτίο τύπου ΣΔΠΘ για επίσημη έναρξη νέας αγωνιστικής περιόδου - Αγιασμό 2019
ημερομηνία: 26/9/2019

Από το ΔΣ του ΣΔΠ Θεσσαλονίκης γίνεται γνωστό ότι τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα των γραφείων του η επίσημη έναρξη της νέας περιόδου με την τέλεση και του καθιερωμένου Αγιασμού.
Η τελετή του Αγιασμού έγινε, στην αίθουσα του Συνδέσμου, από τον ιερέα πατέρα Κωνσταντίνο του Ιερού Ναού Αγίου Μηνά ενώπιον προσκεκλημένων, παλαιών και νέων διαιτητών. Παρόν ήταν όλο το ΔΣ του Συνδέσμου (Ι.Τζίκας, Χ.Νικολαΐδης, Κ. Κων/νίδης, Χαρ.Κωστούδης, Δ.Αραμπατζής, Περ.Πετρόπουλος, Π.Μαυρόπουλος, Κ.Καραγιαννίδης και Χρ. Σμούκλης).
Πριν την έναρξη της εκδήλωσης κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της παλιάς δόξας της Ελληνικής Διαιτησίας και επιτίμου Προέδρου του Συνδέσμου ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΖΛΑΤΑΝΟΥ που μόλις πριν δύο ημέρες έφυγε από τη ζωή.
Ο Γεν. Γραμματέας Χαράλαμπος Κωστούδης καλωσόρισε τους προσκεκλημένους και ευχήθηκε καλή χρονιά και καλές διαιτησίες σ' όλους τους διαιτητές.
Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου και μέλος της ΕΔ/ΕΠΣΜ Ιωάννης Τζίκας στην ομιλία του αναφέρθηκε στη νέα αγωνιστική περίοδο, ευχήθηκε υγεία σ' όλους, καλή δύναμη και αξιόλογη διαιτητική παρουσία στα γήπεδα.
Επίσης τόνισε : " Ο ΣΔΠΘ κλείνει 74 χρόνια προσφοράς στη διαιτησία έχοντας αναδείξει ικανούς διαιτητές στο παρελθόν, αλλά και σήμερα. Οι διαιτητές της Θεσσαλονίκης αγωνίσθηκαν και αγωνίζονται σε Διεθνή, Εθνικά και τοπικά ερασιτεχνικά πρωταθλήματα. Το ΔΣ προσπαθεί να κάνει το καλύτερο φροντίζοντας την εκγύμναση και εκσυγχρονισμό των μέσων διδασκαλίας, ενώ η φετινή αιμοδοσία πέτυχε και η τράπεζα αίματος του Συνδέσμου είναι σε καλή κατάσταση. Ο Σύνδεσμος έχει άριστες σχέσεις με τη ΚΕΔ/ΕΠΟ. Με τις ενέργειες του ΔΣ καταφέραμε να στείλουμε, για τα Εθνικά πρωταθλήματα, πέντε νέους διαιτητές, από δύο πέρσι. Οι σχέσεις και η συνεργασία με την Διοίκηση της ΕΠΣ Μακεδονίας, τον Πρόεδρο κ. Σάββα Δημητριάδη, τον Πρόεδρο της ΕΔ/ΕΠΣΜ κ. Αλ. Τικόζογλου είναι άριστη, προσπαθώντας έτσι πάντα για το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα. Από το ταμείο αρωγής του Συνδέσμου, ύστερα από αίτημα της ΕΠΣΜ, ενισχύθηκε οικονομικά το ταμείο των τραυματισμένων ποδοσφαιριστών, όπως και ο μικρός Νικόλαος Αριστάδης. Η διαιτησία σήμερα βάλλεται από παντού και περνάμε δύσκολα χρόνια. Να είστε προσεκτικοί, εύχομαι υγεία, χωρίς τραυματισμούς και καλές διαιτησίες σε όλους".


Παρόντες ήταν η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης κα. Παρασκευή Πατουλίδου, οι Βουλευτές Θεσσαλονίκης κ.κ. Σταύρος Καλαφάτης και Ευστράτιος Σιμόπουλος,
ο περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας κ. Χρήστος Μήττας ( πρώην Πρόεδρος της ΟΔΠΕ και του Συνδέσμου).
Παρούσα ήταν η ΕΠΣ Μακεδονίας με τον Πρόεδρο κ. Σάββα Δημητριάδη, τον Γεν. Γραμματέα κ. Παν. Γιουρούκαλη, τον αναπληρωτή Γεν. Γραμματέα κ. Δημ. Σίσκο καθώς και τους κ.κ. Χρ. Φράγιο και Εμμ. Παπαδόπουλο, η ΕΔ/ΕΠΣΜ με τον Πρόεδρο της
κ. Αλ.Τικόζογλου και το μέλος κ. Χαρ. Νικολαΐδη.
'Ηταν ο Σύνδεσμος Προπονητών Θεσσαλονίκης με τον Πρόεδρο κ. Λάμπρο Ανδριόπουλο, ενώ την ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκπροσώπησε ο Δημ. Σαραϊδάρης.
Παρόντες ήταν οι περιφερειάρχες εκπαίδευσης ΕΠΟ κ.κ. Χρ. Δαγκλής και Πλάτων Μποζατζίδης (μέλη του Συνδέσμου).
Παρόν ήταν ο πρώην Γ.Γ.Α καθώς και Γεν. Γραμματέας του Υπουργείου Μακεδονίας - Θράκης κ. Γεώργιος Λυσαρίδης.
Την εκδήλωση χαιρέτησαν με σύντομες ομιλίες η κα Πατουλίδου, οι Βουλευτές,
ο κ. Χρ. Μήττας, ο Πρόεδρος της ΕΠΣΜ κ. Σάββας Δημητριάδης (όπου μεταξύ των άλλων που είπε, τόνισε και αυτός τις πολύ καλές σχέσεις ΄Ενωσης και Συνδέσμου), ο κ. Νικ. Φιλιππιάδης (πρώην Πρόεδρος της ΕΔ/ΕΠΣΜ) που ήταν παρόν στην εκδήλωση, παλαιοί πρόεδροι του Συνδέσμου (Αθ. Ζαχαριάδης, Ε. Ναβρατζόγλου, Νικ. Αγγελάκης, Απ. Ντάβελας), ο κ. Β. Σταμούλης που ήταν παλαιότερα Πρόεδρος στον ΣΔΠ Ρεθύμνου, πολλά δε χρόνια τώρα είναι μέλος του Συνδέσμου και γενικά όλοι οι προσκεκλημένοι, ενώ κάλυψαν (και με τηλεοπτικά συνεργεία) δημοσιογραφικά τον αγιασμό του Συνδέσμου αρκετοί δημοσιογράφοι όπως ο Ι. Γιάγκας, ο Σ. Καραϊσαρίδης, Κων. Παζαρλόγλου κλπ
Μετά το πέρας του αγιασμού και των ομιλιών ακολούθησε η δεξίωση.
To ΔΣ του ΣΔΠΘ εύχεται καλή αγωνιστική περίοδο και με υγεία, πρώτα ο Θεός, ραντεβού του χρόνου σε μία ανάλογη εκδήλωση.

Από το ΔΣ του ΣΔΠ Θεσσαλονίκης


© mascot network hellas