PSAROU
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ & ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
ΟΡΙΣΜΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ
ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΑΞΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟΙ ↓
F.I.F.A.
S.L. ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
S.L. ΒΟΗΘΟΙ
F.L. ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
F.L. ΒΟΗΘΟΙ
Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ ΒΟΗΘΟΙ
ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α' ΚΑΤΗΓΟΡ.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ↓
SUPER LEAGUE
FOOTBALL LEAGUE
Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ
ΕΚΠ. ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΕΠΟ
ΜH ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ Σ.Δ.Π.Θ.
ΔΙΑΤΕΛΕΣΑΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ
ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ
LINKS
DOWNLOAD
Πληρώνοντας έγκαιρα τη συνδρομή σου βοηθάς στην ομαλή λειτουργία του Συνδέσμου

Κοπή πίτας συνδέσμου(4/2/2019)


Video & Φωτογραφίες


Δευτέρα 18 Φεβ 2019. Καθιερωμένη επιμορφωτική συγκεντρώση ΕΔ/ΕΠΣΜ στην αίθουσα του ΣΔΠΘ. Ομιλητής ο Απόστολος Ντάβελας
16/2/2019
Από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 8:30 το βράδυ συνεχίζονται τα καθιερωμένα φροντιστηριακά μαθήματα διαιτητών στην αίθουσα διαλέξεων του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης (Πολυτεχνείου 17 β, 3ος όροφος).
Στην εν λόγω συγκέντρωση, θα μιλήσει στους διαιτητές ο πρώην Πρόεδρος του ΣΔΠ Θεσ/νίκης και εκπαιδευτής διαιτησίας, Απόστολος Ντάβελας με θέμα: "Η διαχείριση των ελευθέρων λακτισμάτων".
Η παρουσία όλων των διαιτητών, βοηθών (αξιολογημένων και μη) και των παρατηρητών διαιτησίας στο φροντιστηριακό μάθημα κρίνεται απαραίτητη, θα τηρηθεί το απουσιολόγιο και θα κοινοποιηθεί στη ΚΕΔ/ΕΠΟ, σύμφωνα με τον κανονισμό διαιτησίας

Δευτέρα 11 Φεβ 2019. Επιμορφωτική συγκέντρωση ΕΔ/ΕΠΣΜ στην αίθουσα ΣΔΠ Θεσ/νίκης. Ομιλητής ο Ιωάννης Τζίκας
8/2/2019
Από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 8:30 το βράδυ συνεχίζονται τα επιμορφωτικά και εκπαιδευτικά μαθήματα διαιτητών στην αίθουσα διδασκαλίας του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης (Πολυτεχνείου 17 Β, 3ος όροφος).
Στην εν λόγω επιμορφωτική συγκέντρωση ο Πρόεδρος του ΣΔΠ Θεσ/νίκης, αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΔ/ΕΠΣΜ και εκπαιδευτής διαιτησίας, Ιωάννης Τζίκας θα παρουσιάσει το θέμα: «Περιπτώσεις εντός της περιοχής πέναλτι».
Η παρουσία όλων των διαιτητών, βοηθών (αξιολογημένων και μη) και των παρατηρητών διαιτησίας στην επιμορφωτική συγκέντρωση είναι υποχρεωτική, θα τηρηθεί το απουσιολόγιο και θα κοινοποιηθεί στη ΚΕΔ/ΕΠΟ, σύμφωνα με τον Κανονισμό Διαιτησίας.

Δελτίο τύπου ΣΔΠ Θεσσαλονίκης για κοπή Βασιλόπιτας 2019
6/2/2019
Από τον ΣΔΠ Θεσσαλονίκης γίνεται γνωστό ότι τη Δευτέρα 04 Φεβρουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη λαμπρότητα, στην κατάμεστη και ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα διδασκαλίας του Συνδέσμου, η ετήσια εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας.
Σύσσωμο το ΔΣ του Συνδέσμου (Πρόεδρος Ιωάννης Τζίκας, Α΄Αντιπρόεδρος Χαρ. Νικολαΐδης, Β΄Αντιπρόεδρος Κων. Κων/νίδης, Γεν.Γραμματέας Χαρ. Κωστούδης, ταμίας Δημ. Αραμπατζής, έφορος σχολών Περίανδρος Πετρόπουλος, έφορος δημ. σχέσεων Χρήστος Σμούκλης, μέλη Παν. Μαυρόπουλος και Κων. Καραγιαννίδης) υποδέχθηκε τους καλεσμένους και τους διαιτητές. Παρόντες ήταν σχεδόν όλοι οι αξιολογημένοι διαιτητές καθώς και οι περισσότεροι αυτών που αγωνίζονται στο τοπικό ερασιτεχνικό πρωτάθλημα.
Η βραδιά ξεκίνησε με το καλωσόρισμα των προσκεκλημένων από τον Γεν. Γραμματέα του Συνδέσμου Χαρ. Κωστούδη, ενώ στη συνέχεια έλαβε το λόγο ο Πρόεδρος του Συνδέσμου και μέλος της ΕΔ/ΕΠΣΜ Ιωάννης Τζίκας ο οποίος ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία σ' όλους τους παρευρισκομένους (επίσημους καλεσμένους, που πάντοτε τιμούν τον Σύνδεσμο και διαιτητές). Μεταξύ άλλων σημείωσε ότι η σημερινή διοίκηση συνεχίζει, μετά τις εκλογές του περασμένου Ιουνίου, σε ιδιαίτερα δύσκολους κοινωνικά και οικονομικά καιρούς. Επίσης κάλεσε τους διαιτητές της Θεσσαλονίκης που αγωνίζονται στα Εθνικά, αλλά και στα τοπικά πρωταθλήματα να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί ώστε να εξακολουθήσει η απόδοσή να κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα. Τέλος τόνισε τις καλές σχέσεις με την ΕΠΟ την ΚΕΔ/ΕΠΟ και την ΕΠΣ Μακεδονίας, ενώ ειδικότερα στη σωστή συνεργασία με την ΕΠΣΜ οφείλεται στην ουσία και η καλή πορεία και ανάπτυξη του Συνδέσμου.
Κατόπιν ο γενικός γραμματέας του Συνδέσμου ξεκίνησε την απονομή πλακετών στα πρόσωπα που επρόκειτο να τιμηθούν :
Τιμήθηκε για την πολυετή και σημαντική προσφορά του στο ποδόσφαιρο και τη καλή συνεργασία με τους διαιτητές στα γήπεδα, ο παρατηρητής αγώνων Παπαδόπουλος Εμμανουήλ (την πλακέτα έδωσε ο Ι. Τζίκας) και οι πρόσφατα αποχωρήσαντες από την ενεργό δράση διαιτητές Τασόπουλος Χρήστος (την πλακέτα έδωσε ο Χαρ. Νικολαΐδης) και Τσουμπάκης Γεώργιος (την πλακέτα έδωσε ο Χαρ. Κωστούδης).
Η κοπή της μεγάλης πίτας έγινε από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου, ενώ σ' όλους τους διαιτητές εντός της αιθούσης μοιράσθηκαν μικρά πιτάκια ένα εκ των οποίων είχε τυχερό νόμισμα (αντιστοιχούσε στο ποσό των 100 ευρώ), που πέτυχε στον εν ενεργεία διαιτητή Θεόδωρο Σίσκο.
Επίσης, σύμφωνα με τη μακροχρόνια παράδοση που υπάρχει, κληρώθηκαν ρολόγια χειρός για κάθε κατηγορία διαιτητών. ΄Ετσι για τους μη εν ενεργεία το ρολόϊ έτυχε ο Θεμιστοκλής Ορφανίδης, για τους αξιολογημένους ο Στέργιος Τσιαουσίδης, για τους μη αξιολογημένους τα τρία ρολόγια έτυχαν στους Γεώργιο Κων/νίδη, Κων/νο Νικολόπουλο και Γεώργιο Σταυρόπουλο.
Οι παρουσίες στην εκδήλωση ήταν αρκετές και σημαντικές. 'Ηταν οι Βουλευτές Α' Θεσσαλονίκης της ΝΔ κ.κ. Κων. Γκιουλέκας και Σταύρος Καλαφάτης, όπως και ο ανεξάρτητος Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης κ. Γεώργιος Λαζαρίδης. Επίσης ήταν ο υποψήφιος Βουλευτής κ. Σιμόπουλος Ευστράτιος.
Παρούσα ήταν η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης κα. Παρασκευή Πατουλίδου, από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ο σύμβουλος κ. Βασίλειος Ανατολίτης , όπως και ο κ. Χρήστος Μήττας (υπήρξε και πρώην Πρόεδρος του Συνδέσμου).
Η ΕΠΣ Μακεδονίας ήταν παρούσα με τον Πρόεδρο κ. Σάββα Δημητριάδη, τον αναπληρωτή Πρόεδρο κ. Κλήμη Γούναρη, τον Α΄αντιπρόεδρο και υπεύθυνο διαιτησίας κ. Νικ. Φιλιππιάδη τα μέλη του ΔΣ κ.κ. Θεόδωρο Ιγνατιάδη και Θεοδόσιο Χασάπη, όπως επίσης και τους κ.κ. Δημ. Σίσκο, Χρ. Φράγιο, Μολυβά και Ηλ. Κουκουτσέλο Επίσης ήταν ο Πρόεδρος της ΕΔ/ΕΠΣΜ κ. Αλεξ. Τικόζογλου καθώς και τα μέλη Ιωάννης Τζίκας και Χαρ. Νικολαΐδης.
Παρόντες ήσαν ο Αντιδήμαρχος Αμπελοκήπων/Μενεμένης κ. Εμμ. Ιωαννίδης καθώς και ο Γεν. Γραμματέας του ιδίου δήμου κ. Αθ. Παπαγεωργίου. Ο Αντιδήμαρχος Δήμου Λαγκαδά και δημοσιογράφος κ. Ευστράτιος Γεωργιάδης, ενώ από τον Δήμο Νεαπόλεως/Συκεών ο κ. Γεώργιος Καστανίδης.
Παρόντες επίσης τέσσερεις υποψήφιοι Δήμαρχοι Θεσσαλονίκης κ.κ. Γεώργιος Ορφανός (πρώην Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης και υφυπουργός Αθλητισμού), Σπυρίδων Βούγιας (πρώην υφυπουργός προστασίας του πολίτη και υφυπουργός μεταφορών), Παναγιώτης Ψωμιάδης (πρώην περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας) και Βασίλειος Μωϋσίδης (πρώην Γεν. Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης).
Ήταν επίσης οι υποστράτηγοι ε.α. της Αστυνομίας κ.κ. Μπουραζάνας Δημήτριος, Παντελάκος Γεώργιος και Τυριακίδης Θεόδωρος
Ήταν η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με εκπρόσωπο τον κ. Δημ. Σαραϊδάρη, ο Πρόεδρος κ. Απόστολος Μιτιτζής και ο αντιπρόεδρος κ. Στέφανος Τσίφκας της Διοίκησης Καυταντζογλείου Σταδίου, ο Σύνδεσμος προπονητών Θεσσαλονίκης με τον ταμία κ. Μήτσα, ο Πρόεδρος του ΣΔΠ Χαλκιδικής κ. Β. Ράπτης, ενώ παρόν ήταν και ο φίλος του Συνδέσμου πρώην Πρόεδρος της ΕΠΣΜ και πρώην Γεν. Γραμματέας Αθλητισμού, αλλά και του Υπουργείου Μακεδονίας - Θράκης κ. Γεώργιος Λυσαρίδης.
Από τον δημοσιογραφικό χώρο ήταν ο Κων. Παζαρλόγλου δημοσιογράφος και νυν υπάλληλος της ΕΠΣΜ, ο Σωτ. Καραϊσαρίδης με τηλεοπτικό συνεργείο από το Europe1, ο Ι. Γιάγκας από το Metro Sprot, ενώ τηλεοπτικό συνεργείο που υπήρχε στην αίθουσα, από την ΕΡΤ 3, παρουσίασε ζωντανά κάποιες στιγμές από την εκδήλωση.
Σύντομους χαιρετισμούς είχαμε από τους Βουλευτές, την κα. Πατουλίδου, τον πρόεδρο της ΕΠΣΜ, τον κ. Φιλιππιάδη, τον κ. Ιωαννίδη, τον κ. Μιτιτζή, τον κ. Γ. Λυσαρίδη, τον κ. Σιμόπουλο, του υποψηφίους Δημάρχους και γενικά από όλους τους επισήμους προσκεκλημένους.
Το ΔΣ του ΣΔΠ Θεσσαλονίκης ευχαριστεί θερμά όσους τίμησαν με τη παρουσία τους την εκδήλωση αυτή, ευχαριστεί αυτούς που συνέβαλαν στην επιτυχία και δίδει ραντεβού, πρώτα ο Θεός, για του χρόνου.
Από τη διοίκηση του ΣΔΠ Θεσσαλονίκης Ο έφορος τύπου κ. Χρήστος Σμούκλης

     Δευτέρα 04 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 8:30 μ.μ. Κοπή βασιλόπιτας Συνδέσμου στην αίθουσα διδασκαλίας των γραφείων του
29/1/2019
Από τον ΣΔΠ Θεσσαλονίκης γίνεται γνωστό ότι η φετινή κοπή της βασιλόπιτας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα ....

Δευτέρα 28 Ιαν 2019. Μη διεξαγωγή συγκέντρωσης ΕΔ/ΕΠΣΜ, λόγω εορτής ΕΠΣΜ. Επιστροφή φύλλων αγώνων Σαββατοκύριακου
28/1/2019
Γίνεται γνωστό προς τους διαιτητές ότι την ερχόμενη Δευτέρα 28 Ιαν 2019 ΔΕΝ θα γίνει η καθιερωμένη επιμορφωτικ ....


Συγκέντρωση, από την ΕΔ/ΕΠΣΜ, νέων διαιτητών της πρόσφατης σχολής τη Πέμπτη 24 Ιαν 2019 και ώρα 8:30 μ.μ. στην αίθουσα του ΣΔΠΘ
22/1/2019
Από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Μακεδονίας και τον υπεύθυνο της σχολής διαιτησίας,Ιωάννη Τζίκα (Πρόεδρο ....

Δευτέρα 21 Ιαν 2019. Επανέναρξη επιμορφωτικών συγκεντρώσεων ΕΔ/ΕΠΣΜ στην αίθουσα του ΣΔΠΘ. Ομιλητής ο Χρήστος Δαγκλής
19/1/2019
Από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019 και ώρα ....


Καθιερωμένες επιμορφωτικες συγκεντρώσεις ΕΔ/ΕΠΣΜ στην αίθουσα του ΣΔΠΘ. Επαναρχίζουν Δευτέρα 21 Ιαν 2019
11/1/2019
Γίνεται γνωστό προς όλους τους διαιτητές ότι οι καθιερωμένες επιμορφωτικές συγκεντρώσεις της Δευτέρας ....

Συλλυπητήρια για τον θάνατο του Γεωργίου, πατέρα του μη εν ενεργεία διαιτητού Λουκά Διαμαντόπουλου
1/1/2019
Ο Πρόεδρος και το ΔΣ του ΣΔΠ Θεσσαλονίκης εκφράζουν τη θλίψη τους για τον θάνατο του Γεωργίου, πατέρα ....


Ευχές για τις εορτές ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ, Πρωτοχρονιάς, ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ
22/12/2018
Ο Πρόεδρος και το ΔΣ του ΣΔΠ Θεσσαλονίκης με την ευκαιρία των εορτών εύχονται Χρόνια Πολλά, Καλά ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ....

Συλλυπητήρια για το θάνατο της μητέρας του μη εν ενεργεία διαιτητού του Συνδέσμου Γεωργίου Περατινού
20/12/2018
Ο Πρόεδρος καιτο ΔΣ του ΣΔΠ Θεσσαλονίκης εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους για το θάνατο της μητέρας του ....© mascot network hellas