PSAROU
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ & ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
ΟΡΙΣΜΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ
ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΑΞΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟΙ ↓
F.I.F.A.
S.L. ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
S.L. ΒΟΗΘΟΙ
F.L. ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
F.L. ΒΟΗΘΟΙ
Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ ΒΟΗΘΟΙ
ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α' ΚΑΤΗΓΟΡ.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ↓
SUPER LEAGUE
FOOTBALL LEAGUE
Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ
ΕΚΠ. ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΕΠΟ
ΜH ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ Σ.Δ.Π.Θ.
ΔΙΑΤΕΛΕΣΑΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ
ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ
LINKS
DOWNLOAD
Πληρώνοντας έγκαιρα τη συνδρομή σου βοηθάς στην ομαλή λειτουργία του Συνδέσμου


Συλλυπητήρια ΣΔΠ Θεσσαλονίκης για απροσδόκητο θάνατο του διαιτητού Νικολάου Ντοσίδη
22/9/2018
Ο Πρόεδρος,το ΔΣ και οι διαιτητές του ΣΔΠ Θεσσαλονίκης εκφράζουν τα συλλυπητήρια και την οδύνη τους για τον θάνατο του διαιτητή Νικολάου Ντοσίδη από την Κομοτηνή.
Το αναπάντεχο και απροσδόκητο τέλος του νεαρού διαιτητή αγγίζει τις καρδιές και γεμίζει με απέραντη θλίψη όλη την διαιτητική οικογένεια της Ελλάδος. Η σκέψη όλων βρίσκεται κοντά στον πατέρα (παλαιό διαιτητή) και σ΄όλη την οικογένειά του. Κουράγιο σ΄ αυτούς τους ανθρώπους.
Αιωνία του η μνήμη, καλό παράδεισο να έχει και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει.

Από τον ΣΔΠ Θεσσαλονίκης
Για το ΔΣ ο έφορος δημ.σχέσεων Χρ.Σμούκλης

Δευτέρα 01 Οκτωβρίου 2018. Επίσημη έναρξη νέας αγωνιστικής περιόδου - Αγιασμός
18/9/2018
Από τον ΣΔΠ Θεσσαλονίκης γίνεται γνωστό ότι τη Δευτέρα 01 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 8:30 το βράδυ, πρώτα ο Θεός, θα πραγματοποιηθεί (στην αίθουσα των γραφείων του, Πολυτεχνείου 17 β΄είσοδος) η επίσημη έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου με τη τέλεση του καθιερεωμένου ΑΓΙΑΣΜΟΥ.
Στην εκδήλωση θα προσκληθούν αρχές και φορείς του ποδοσφαίρου, ενώ καλούνται όλοι οι διαιτητές - μέλη του Συνδέσμου (παλαιοί και νέοι, εν ενεργεία και μη) να βρίσκονται στην αίθουσα.
Μετά το πέρας της εκδήλωσης θ' ακολουθήσει η δεξίωση.

Από το ΔΣ του ΣΔΠ Θεσσαλονίκης
Ο έφορος δημ.σχέσεων Χρ. ΣμούκληςΝΕΑ ΣΧΟΛΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Περιόδου 2018-2019. Κατάθεση αιτήσεων μέχρι Δευτέρα 15 Οκτ 2018. Έναρξη Τρίτη 16 Οκτ 2018
17/9/2018
Από την ΕΠΣ Μακεδονίας(EΠΣΜ)ανακοινώνεται ότι η Επιτροπή Διαιτησίας της Ένωσης(ΕΔ/ΕΠΣΜ), σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης(ΣΔΠΘ), θα λειτουργήσει Νέα Σχολή Διαιτησίας (με την ονομασία ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΥΣΑΡΙΔΗΣ) για την ανάδειξη νέων διαιτητών ποδοσφαίρου.
Τα μαθήματα της νέας σχολής αναμένεται να ξεκινήσουν τη Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 8:30 το βράδυ στην αίθουσα διδασκαλίας του ΣΔΠΘ (Πολυτεχνείου 17 β΄είσοδος, 3ος όροφος).
Όσοι ενδιαφέρονται(νέες και νέοι υποψήφιοι διαιτητές) να παρακολουθήσουν τα μαθήματα της Σχολής Διαιτησίας θα πρέπει να καταθέσουν τη σχετική αίτηση(μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά)μέχρι τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018.
Η κατάθεση της αίτησης μπορεί να γίνει είτε στη γραμματεία της ΕΠΣΜ (Τσιμισκή 31, 2ος όροφος, καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακου κατά τις ώρες 10 π.μ.έως 3 μ.μ., τηλ. 2310/284-285,286-257 εσωτερικό 0), είτε στη γραμματεία του ΣΔΠΘ (Πολυτεχνείου 17 β΄είσοδος, 3ος όροφος, καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακου, κατά τις ώρες 10:30 π.μ. με 3 μ.μ. και 6 μ.μ.–έως 9 μ.μ., τηλ. 2310/545-868,545-271).
Υπεύθυνος της σχολής ορίστηκε ο Ιωάννης Τζίκας, μέλος της ΕΔ/ΕΠΣΜ, Πρόεδρος του ΣΔΠ Θεσσαλονίκης και εκπαιδευτής διαιτησίας.
Δικαίωμα να καταθέσουν τη σχετική αίτηση (μπορεί να την «κατεβάσουν» είτε από την ιστοσελίδα της ΕΠΣΜ www.epsm.gr, είτε του ΣΔΠΘ www.referee.gr , είτε πατώντας ΕΔΩ) έχουν όσοι γεννήθηκαν από το έτος 2002 (16 ετών) μέχρι το έτος 1992 (26 ετών) και είναι απόφοιτοι, τουλάχιστον, τρίτης τάξης Γυμνασίου ή άλλης ισοτίμου σχολής.
Η τελική επιλογή των μαθητών - υποψηφίων διαιτητών αυτής της νέας σχολής διαιτησίας θα πραγματοποιηθεί ύστερα από προσωπική συνέντευξη με τα μέλη της ΕΔ/ΕΠΣΜ.
Τα μαθήματα της Σχολής θα διεξάγονται κάθε Τρίτη και Πέμπτη στις 8:30 το βράδυ στην αίθουσα διδασκαλίας του ΣΔΠΘ (Πολυτεχνείου 17 β΄είσοδος, 3ος όροφος).
Τα σχετικά δικαιολογητικά που πρέπει να κατατεθούν μαζί με την αίτηση είναι: 1.- Πιστοποιητικό γεννήσεως (μπορεί να ζητηθεί από τον Δήμο ή τα ΚΕΠ) 2. Φωτοτυπία Αστυνομικής Ταυτότητας 3. Αντίγραφο Ποινικού Μητρώου (μπορεί να ζητηθεί είτε από τα Δικαστήρια είτε από τα ΚΕΠ με την επισήμανση ότι είναι για την Διαιτησία) 4. Αντίγραφο ή βεβαίωση σπουδών (τουλάχιστον τρίτης (3ης) Γυμνασίου ή άλλης ισοτίμου σχολής). 5. Ιατρικές γνωματεύσεις από ιατρούς καρδιολόγο και οφθαλμίατρο (από δημόσια Νοσοκομεία ή ιδιωτικά ιατρεία) και 6. Κατάθεση σχετικού παραβόλου (50,00¤) για την κάλυψη των εξόδων λειτουργίας της Σχολής.


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!!! Επαναφορά παλαιού τρόπου χρέωσης συνδρομών αγώνων (ποσοστά) σε αγώνες τοπικού πρωταθλήματος, ανεξαρτήτων και φιλικών
16/9/2018
Από τον ΣΔΠ Θεσσαλονίκης γίνεται γνωστό προς όλους τους εν ενεργεία διαιτητές ότι από την τρέχουσα αγωνιστική ....

Καθιερωμένος ποδοσφαιρικός αγώνας στη μνήμη του Αθανασίου Καλόπουλου
15/9/2018
Από τον ΣΔΠ Θεσσαλονίκης γίνεται γνωστό ότι φέτος το Σεπτέμβριο κλείνουν δέκα τρία χρόνια από το θάνατο ....


Συγχαρητήρια ΣΔΠ Θεσσαλονίκης για νέα ΕΔ/ΕΠΣΜ
11/9/2018
Το ΔΣ του ΣΔΠ Θεσσαλονίκης θα ήθελε να συγχαρεί (ύστερα από απόφασή του στη συνεδρίαση της 10/09/2018)τη ....

Επαναληπτικές δοκιμασίες ΕΔ/ΕΠΣΜ για διαιτητές Θεσσαλονίκης. Γραπτά και αγωνιστικά test Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018 στη Μίκρα
11/9/2018
Από την ΕΔ/ΕΠΣΜ γίνεται γνωστό ότι όσοι διαιτητές δεν συμμετείχαν στις γραπτές και αγωνιστικές δοκιμασίες, ....


Έναρξη αγώνων ΕΠΣΜ νέας αγωνιστικής περιόδου. Ορισμοί και φύλλα αγώνων από ΕΔ/ΕΠΣΜ Παρασκευή 14 Σεπ 2018
10/9/2018
Από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Μακεδονίας υπενθυμίζεται προς τους εν ενεργεία διαιτητές (που έχουν ....

Γνωστοποίηση ΚΕΔ/ΕΠΟ για σεμινάρια διαιτητών, βοηθών, παρατηρητών Γ΄Εθνικής καθώς και γυναικών
4/9/2018
Από την ΚΕΔ/ΕΠΟ έγιναν γνωστά τα κάτωθι που αφορούν τα σεμινάρια διαιτητών, βοηθών, παρατηρητών Γ΄ Εθνικής ....


Ανακοίνωσεις ΚΕΔ/ΕΠΟ για σεμινάρια διαιτητών, βοηθών και παρατηρητών/εκπαιδευτών διαιτησίας για την περίοδο 2018-2019
28/8/2018
Από τη ΚΕΔ/ΕΠΟ, σύμφωνα με ανακοινώσεις της, γίνεται γνωστό ότι τα σεμινάρια και οι εξετάσεις για διαιτητές, ....

Σάββατο 25 Αυγούστου 2018. Γραπτά και αγωνιστικά test διαιτητών Θεσ/νίκης από την ΕΔ/ΕΠΣΜ και τον ΣΔΠΘ για τοπικά πρωταθλήματα ΕΠΣM
16/8/2018
Από τον ΣΔΠ Θεσσαλονίκης γίνεται γνωστό ότι το Σάββατο 25 Αυγούστου 2018 και ώρα 8 το πρωΐ (ώρα προσέλευσης ....© mascot network hellas