PSAROU
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ & ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
ΟΡΙΣΜΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ
ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΑΞΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟΙ ↓
F.I.F.A.
Α' ΚΑΤ.ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Α' ΚΑΤ.ΒΟΗΘΟΙ
Β' ΚΑΤ.ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Β' ΚΑΤ.ΒΟΗΘΟΙ
Γ' ΚΑΤ.ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Γ' ΚΑΤ.ΒΟΗΘΟΙ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΠΙΚΟΥ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ↓
SUPER LEAGUE
FOOTBALL LEAGUE
Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ
ΕΚΠ. ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΕΠΟ
ΜH ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ Σ.Δ.Π.Θ.
ΔΙΑΤΕΛΕΣΑΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ
ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ
LINKS
DOWNLOAD


Πληρώνοντας έγκαιρα τη συνδρομή σου βοηθάς στην ομαλή λειτουργία του Συνδέσμου

Τρίτη 13 Ιουλίου 2021. Επανέναρξη προπονήσεων διαιτητών-μελών ΣΔΠΘ στη Μίκρα - Προετοιμασία για αγωνιστικές υποχρεώσεις
9/7/2021
Από το ΔΣ του ΣΔΠ Θεσσαλονίκης γίνεται γνωστό ότι η επανέναρξη των προπονήσεων των εν ενερεία διαιτητών, εν όψει των αγωνιστικών δοκιμασιών που έρχονται, θα γίνει τη Τρίτη 13 Ιουλίου 2021 και ώρα 7 μ.μ. στη Μίκρα.
Οι προπονήσεις (όπου θα τηρούνται όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα) θα γίνονται πλέον στη Μίκρα κάθε Τρίτη και Πέμπτη και ώρα 7 το απόγευμα.
Καλούνται λοιπόν οι διαιτητές του Συνδέσμου να συμμετέχουν στις εν λόγω προπονήσεις για την καλύτερη και αρτιότερη προετοιμασία τους

ΝΕΑ ΣΧΟΛΗ ΔΙΑΤΗΣΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Περιόδου 2021-2022. Αιτήσεις υποψηφίων διαιτητών μέχρι 20 Σεπ 2021. Έναρξη ΤΡΙΤΗ 21 Σεπ 2021 και ώρα 8:30 μ.μ.
9/7/2021
Από την Ε.Π.Σ. Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι η Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ.Μ., σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης (Σ.Δ.Π.Θ.), θα λειτουργήσει Σχολή Διαιτησίας για την ανάδειξη νέων διαιτητών.

Δικαίωμα να καταθέσουν τη σχετική αίτηση έχουν όσοι γεννήθηκαν από το έτος 2005 (16 ετών) μέχρι το έτος 1995 (26 χρόνων) και είναι απόφοιτοι, τουλάχιστον, τρίτης τάξης γυμνασίου ή άλλης ισότιμης κρατικής σχολής.

Υπεύθυνος της σχολής ορίστηκε ο κ. Ιωάννης Τζίκας, μέλος της Ε.Δ./Ε.Π.Σ.Μ. και υπεύθυνος εκπαίδευσης, Πρόεδρος του Σ.Δ.Π.Θ. και εκπαιδευτής διαιτησίας. Συνεργάτες του το μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας κ. Χαράλαμπος Νικολαΐδης και ο έφορος σχολών του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης, κ. Περίανδρος Πετρόπουλος.

Όσοι ενδιαφέρονται (γυναίκες και άντρες υποψήφιοι διαιτητές) να παρακολουθήσουν τα μαθήματα της Σχολής Διαιτησίας θα πρέπει να καταθέσουν την αίτηση, συνοδευόμενη ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ από τα παρακάτω δικαιολογητικά, το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021 (οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κατεβάσουν την αίτηση είτε από την ιστοσελίδα της Ε.Π.Σ.Μ. (www.epsm.gr) ή του Σ.Δ.Π.Θ. www.referee.gr (πατήστε για την αίτηση) και να την καταθέσουν, συνοδευόμενη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά, στα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης (Πολυτεχνείου 17Β ώρες 11.00 -14.00 και 18.00 - 21.00).

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ:

1. ΄Εντυπα πράξης συναίνεσης για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων προς την Ε.Π.Σ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (πατήστε εδώ) και τον Σ.Δ.Π.Θ. (πατήστε εδώ), θεωρημένα για το γνήσιο της υπογραφής από ΚΕΠ ή αστυνομικό τμήμα ή από το gov.gr. Σε περίπτωση που επιλεγεί η πλατφόρμα gov.gr, οι ενδιαφερόμενοι υποβάλλουν μαζί με το έντυπο της πράξης συναίνεσης για τα προσωπικά τους δεδομένα και υπεύθυνη δήλωση προς την Ε.Π.Ο., την Ε.Π.Σ.Μ. και τον Σ.Δ.Π.Θ., όπου βεβαιώνουν ότι «τα στοιχεία που αναφέρονται στο έντυπο της πράξης συναίνεσης για την επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων είναι αληθή και συναινώ στην επεξεργασία τους από την Ε.Π.Ο., την Ε.Π.Σ.Μ. και τον Σ.Δ.Π.Θ.».

2. Πιστοποιητικό γέννησης προσφάτου έκδοσης (δύναται να εκδοθεί και από το gov.gr),

3. Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας,

4. Αντίγραφο ποινικού μητρώου προσφάτου έκδοσης (μπορεί να εκδοθεί και από το gov.gr ή να ζητηθεί από τα Δικαστήρια ή από ΚΕΠ, με την επισήμανση ότι είναι για την διαιτησία ποδοσφαίρου),

5. Αντίγραφο ή βεβαίωση σπουδών (τουλάχιστον γυμνασίου ή άλλης ισότιμης σχολής),

6. Ιατρικές γνωματεύσεις από καρδιολόγο και οφθαλμίατρο, προσφάτου εκδόσεως (από δημόσια Νοσοκομεία ή ιδιωτικά ιατρεία). Επισημαίνεται ότι οι ιατρικές εξετάσεις μπορούν να δοθούν στους υπεύθυνους της σχολής μέχρι της λήξη της.

7. Το ποσό των 30,00 (τριάντα euro).

Για τους αλλοδαπούς απαιτούνται επιπρόσθετα τα παρακάτω δικαιολογητικά:

α. κατάθεση άδειας παραμονής ή βεβαίωση κατάθεσης έκδοσης/ανανέωσης άδειας παραμονής, επικυρωμένη για τη γνησιότητάς της από ΚΕΠ ή αστυνομικό τμήμα, και

β. φωτοτυπία διαβατηρίου της χώρας προέλευσής τους, επικυρωμένο από δικηγόρο για τη γνησιότητά του.


Η τελική επιλογή των μαθητών - υποψηφίων διαιτητών αυτής της νέας σχολής διαιτησίας θα πραγματοποιηθεί ύστερα από προσωπική συνέντευξη με τα μέλη της Ε.Δ./Ε.Π.Σ.Μ..

Η σχολή αναμένεται να ξεκινήσει την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 20.30, στην αίθουσα διδασκαλίας του Σ.Δ.Π.Θ. (Πολυτεχνείου 17 β΄είσοδος, 3ος όροφος) και τα μαθήματα της θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη και Πέμπτη, στον ίδιο χώρο, με ώρα έναρξης 20.30.

Για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να στέλνουν μήνυμα στις διευθύνσεις info@epsm.gr ή kitsou@epsm.gr ή στο info@referee.gr ή στο inbox στη σελίδα της Ε.Π.Σ.Μ. στο facebook https://www.facebook.com/enosipodosfairikonsomateionmakedonias/inbox

ΑΙΤΗΣΗ

ΠΡΑΞΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ ΠΡΟΣ ΣΔΠΘ

ΠΡΑΞΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ ΠΡΟΣ ΕΠΣΜ


ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ. Σάββατο 17 Ιουλίου 2021 - Τράπεζα αίματος SDP Thessalonikis
8/7/2021
Από τον ΣΔΠ Θεσ/νίκης γίνεται γνωστό ότι όπως μ' επιτυχία έγινε τα οκτώ τελευταία χρόνια, έτσι και φέτος θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία για τη τράπεζα αίματος του Συνδέσμου.Η αιμοδοσία θα γίνει το Σάββατο 17 Ιουλίου 2021 (την ημέρα που θα βρίσκονται οι δύο ιατροί στα γραφεία του Συνδέσμου για τις ετήσιες ιατρικές εξετάσεις των διαιτητών) και κατά τις ώρες 9:00 το πρωΐ έως 12 το μεσημέρι. Κινητό συνεργείο από το νοσοκομείο θα έλθει στην αίθουσα διδασκαλίας του Συνδέσμου και όσοι διαιτητές δίνουν αίμα και μπορούν καλούνται να προσέλθουν την ημέρα αυτή και να ενισχύσουν την πολύτιμη τράπεζα αίματος του Συνδέσμου. Απαραίτητες προϋποθέσεις ότι το προηγούμενο βράδυ οι αιμοδότες διαιτητές δεν θα πρέπει να ξενυχτήσουν, δεν θα έχουν καταναλώσει αλκοόλ και το πρωΐ της ίδιας ημέρας θα έχουν φάει κάτι ως πρωϊνό.
Καλούνται τα μέλη του Συνδέσμου να προσέλθουν για την αιμοδοσία, ειδικά φέτος που μετά τη κρίση του κορωνοϊού η ανάγκη για αίμα είναι ακόμη πιο επιτακτική, κατά δε την ημέρα αυτή θα τηρηθούν όλοι οι νέοι κανόνες υγιεινής και αποτροπής μετάδοσης του κορωνοϊού
Από το ΔΣ του ΣΔΠΘ


Σάββατο 17 Ιουλίου 2021. ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ & ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ διαιτητών στο Σύνδεσμο εν όψει νέας αγωνιστικής χρονιάς
7/7/2021
Από τον ΣΔΠ Θεσσαλονίκης υπενθυμίζεται για μία ακόμη χρονιά και σε συνεργασία με την ΕΔ/ΕΠΣΜ, ότι όλοι ....

Συγκρότηση σε σώμα νέου Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΔΠ Θεσσαλονίκης
14/6/2021
Από τον ΣΔΠ Θεσσαλονίκης γίνεται γνωστό ότι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που προήλθε από τις αρχαιρεσίες ....


Αρχαιρεσίες ΣΔΠ Θεσσαλονίκης 2021. Αποτελέσματα, εκλεγμένοι στο νέο ΔΣ και τις επιτροπές
12/6/2021
Από τον ΣΔΠ Θεσσαλονίκης γίνεται γνωστό ότι τη Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021 διεξήχθη η τακτική γενική συνέλευση ....

Ανακήρυξη υποψηφίων για αρχαιρεσίες Συνδέσμου τη Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021
9/6/2021
Το ΔΣ του ΣΔΠ Θεσσαλονίκης στη συνεδρίασή του τη Δευτέρα 07 Ιουνίου 2021 προέβη στην ανακήρυξη των υποψηφίων ....


Υποβολή δηλώσεων διαιτητών για νέα αγωνιστική περίοδο μέχρι 30 Ιουνίου 2021
8/6/2021
Από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Μακεδονίας και τον ΣΔΠ Θεσσαλονίκης καλούνται όλοι οι διαιτητές της ....

Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021. ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΔΠ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ
18/5/2021
Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης σύμφωνα με το άρθρο 18 του καταστατικού αποφάσισε, ....


Συλλυπητήρια για τον θάνατο του παλιού διαιτητή Μιχαήλ Πετσαλάκη
13/5/2021
Ο Πρόεδρος και το ΔΣ του ΣΔΠ Θεσσαλονίκης εκφράζουν τη θλίψη τους για το θάνατο του παλαιού διαιτητού ....

ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ από τον Πρόεδρο και το ΔΣ του ΣΔΠΘ για το δεύτερο συνεχόμενο δύσκολο ΠΑΣΧΑ 2021
27/4/2021
Ο Πρόεδρος και το ΔΣ του ΣΔΠ Θεσσαλονίκης με την ευκαιρία των εορτών του ΠΑΣΧΑ εύχονται ολόθερμα προς ....© mascot network hellas