PSAROU
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ 2022-23
ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΚΑΝΟΝΩΝ 2022-23
ΟΡΙΣΜΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ
ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΑΞΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟΙ ↓
F.I.F.A.
Α' ΚΑΤ.ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Α' ΚΑΤ.ΒΟΗΘΟΙ
Β' ΚΑΤ.ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Β' ΚΑΤ.ΒΟΗΘΟΙ
Γ' ΚΑΤ.ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Γ' ΚΑΤ.ΒΟΗΘΟΙ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΠΙΚΟΥ
DEVELOPMENT
K4
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ↓
SUPER LEAGUE
FOOTBALL LEAGUE
Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ
ΕΚΠ. ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΕΠΟ
ΜH ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ Σ.Δ.Π.Θ.
ΔΙΑΤΕΛΕΣΑΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ
ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ
LINKS
DOWNLOAD


Πληρώνοντας έγκαιρα τη συνδρομή σου βοηθάς στην ομαλή λειτουργία του Συνδέσμου

Εκτακτη επιμορφωτική συγκέντρωση ΕΔ/ΕΠΣΜ στην αίθουσα του ΣΔΠΘ. Ομιλητής το μέλος της ΚΕΔ/ΕΠΟ κ. Ιωάννης Σπυρόπουλος
22/2/2024
Από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι τη Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 8:30 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί ΕΚΤΑΚΤΗ επιμορφωτική συγκέντρωση και εκπαιδευτικό μάθημα των διαιτητών στην αίθουσα διδασκαλίας του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης (Πολυτεχνείου 17 Β, 3ος όροφος).
Θα μιλήσει ο εκπαιδευτής διαιτησίας και μέλος της ΚΕΔ/ΕΠΟ κ. Ιωάννης Σπυρόπουλος.
Γίνεται αντιληπτό λοιπόν ότι η παρουσία όλων των διαιτητών παλαιών και νέων είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ

Δελτίο τύπου ΣΔΠ Θεσσαλονίκης για κοπή πίτας 2024
21/2/2024
Από τον ΣΔΠ Θεσσαλονίκης γίνεται γνωστό ότι την Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη λαμπρότητα, στην κατάμεστη και ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα διδασκαλίας του Συνδέσμου “ Aθανάσιος Καλόπουλος”, η ετήσια εκδήλωση κοπής της πίτας.
Το ΔΣ του Συνδέσμου (Πρόεδρος Ιωάννης Τζίκας, Α΄Αντιπρόεδρος Χαρ. Νικολαΐδης, Β΄αντιπρόεδρος Κων. Κων/νίδης, Γεν.Γραμματέας Χαρ. Κωστούδης, ταμίας Δημ. Αραμπατζής, έφορος σχολών Περίανδρος Πετρόπουλος, έφορος δημ. σχέσεων Χρήστος Σμούκλης, αναπληρωτής γεν.γραμματέας Παν. Μαυρόπουλος) υποδέχθηκε τους καλεσμένους και τους διαιτητές. Παρόντες ήταν πλήθος διαιτητών καθώς και οι περισσότεροι των νέων διαιτητών της τελευταίας σχολής.
Η βραδιά ξεκίνησε με το καλωσόρισμα των προσκεκλημένων από τον Γεν. Γραμματέα του Συνδέσμου και Πρόεδρο της ΕΔ/ΕΠΣΜ Χαρ. Κωστούδη, ενώ στη συνέχεια έλαβε το λόγο ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ιωάννης Τζίκας ο οποίος ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία σ' όλους τους παρευρισκομένους (επίσημους καλεσμένους, που πάντοτε τιμούν τον Σύνδεσμο και διαιτητές). Μεταξύ άλλων σημείωσε ότι ο Σύνδεσμος έχει μία ιστορία 79 ετών προσφοράς στη διαιτησία και το ποδόσφαιρο.
Ο Σύνδεσμος, τόνισε ο Πρόεδρός του, είναι ο μοναδικός στη Ελλάδα που έχει δύο γυμναστές για τις προπονήσεις των διαιτητών, διατηρεί σημαντική τράπεζα αίματος και δεν αρνείται το αίμα σε κανένα. Αναφέρθηκε το αίτημα της αύξησης των αποζημιώσεων στο τοπικό πρωτάθλημα, ενώ καταδικάζει κάθε μορφή βίας σε βάρος των διαιτητών του Συνδέσμου με πρόσφατο σοβαρό επεισόδιο. Ο Σύνδεσμος ευχαριστεί του πρώην διαιτητές Α΄Εθνικής Γεώργιο Λιαχούδη και Δημ. Καλόπουλο για την προσφορά και τη βοήθειά τους στην έκδοση ατζεντών του Συνδέσμου.
Η κοπή της πίτας έγινε από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου με τα κομμάτια να αφορούν την Παναγία, τον Σύνδεσμο, το ΔΣ, την ΕΠΣ Μακεδονίας, τους παρατηρητές αγώνων τοπικών πρωταθλημάτων, τους προπονητές, τους αξιολογημένους, τους μη αξιολογημένους και τους μη εν ενεργεία διαιτητές
Επίσης, σύμφωνα με τη μακροχρόνια παράδοση που υπάρχει, κληρώθηκαν ρολόγια χειρός για κάθε κατηγορία διαιτητών. ΄Ετσι για τους μη εν ενεργεία το ρολόϊ έτυχε ο Πλάτων Μποζατζίδης , για τους αξιολογημένους ο Γεώργιος Γιαννάκος και για τους μη αξιολογημένους τα δύο ρολόγια έτυχαν στους Δημήτριο Μπούρη και Παναγιώτη Κακαδιάρη.
Οι παρουσίες στην εκδήλωση ήταν όπως πάντα αρκετές και σημαντικές. Παρόντες οι Βουλευτές Α' Θεσσαλονίκης της ΝΔ κ.κ. Κων. Γκιουλέκας, Δημ. Κούβελας και Ευστράτιος Σιμόπουλος.
Παρούσα η Αντιπεριφερειάρχης Θεσ/νίκης κα. Παρασκευή Πατουλίδου, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού και πρώην πρόεδρος του Συνδέσμου και της ΟΔΠΕ Χρήστος Μήττας και η τομεάρχης εξυπηρέτησης του πολίτη της περιφέρειας κα. Μαγδαληνή Φιλιππιάδου. Επίσης ήταν ο Αντιδήμαρχος Δήμου Αμπελοκήπων/Μενεμένης κ. Εμμ. Ιωαννίδης
Η ΕΠΣ Μακεδονίας ήταν παρούσα με τον Πρόεδρο κ. Σάββα Δημητριάδη, τον Γεν. Γραμματέα κ. Παναγιώτη Γιουρούκαλη και το μέλος του ΔΣ κ. Ευάγγελο Πουρλιοτόπουλο. Ήταν επίσης ο Εμμ. Παπαδόπουλος υπεύθυνος των παρατηρητών αγώνων και η ΕΔ/ΕΠΣΜ με τον Πρόεδρο Χαρ. Κωστούδη, τον αναπληρωτή Πρόεδρο Αλέξ. Τικόζογλου και το μέλος Χαρ. Νικολαΐδη. Ηταν από τον Σύνδεσμο προπονητών Θεσσαλονίκης ο αντιπρόεδρος κ. Αλέξανδρος Σακκάς.
Από την Ελληνική Αστυνομία ήταν ο πρόεδρος της αθλητικής ένωσης Αστυνόμων Βορείου Ελλάδος Αστυνόμος κ. Γεωρ. Ζάχαρης καθώς και ο πρώην Διευθυντής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης υποστράτηγος κ. Δημ. Μπουραζάνας.
Παρόντες επίσης ο πρώην πρόεδρος της ΕΔ/ΕΠΣΜ κ. Νικ. Φιλιππιάδης, ο πρόεδρος του ΣΔΠ Χαλκιδικής κ. Βασ. Ράπτης και οι πρώην Πρόεδροι του Συνδέσμου Αθ. Ζαχαριάδης , Ευστ. Ναβρατζόγλου και Απ. Ντάβελας καθώς και ο μη εν ενεργεία διαιτητής του Συνδέσμου και πρώην Πρόεδρος του ΣΔΠ Ρεθύμνου κ. Βασ. Σταμούλης.
Τιμήθηκαν τέλος για την προσφορά τους στη διαιτησία πρόσφατα και παλαιότερα αποχωρήσαντες διαιτητές από την ενεργό δράση. Ο Πραξ. Ζαχαριάδης, ο Ματθαίος Βουρνέλης, ο Ηλίας Παπαδόπουλος, ο Δημ. Νατσιόπουλος, ο Θεόδ. Αϊναλής, η Σωτηρία Αμανατίδου, η, Δέσποινα Αλμπανίδου, ο Δημ. Στάγκος, ο Αθ. Χαδήμογλου, ο Γεώργιος Δημάκας, ο Νικ. Τσιότσος, ο Αστέριος Πατσιάς, ο Μιχ. Ιωακειμίδης, ο Γεώργιος Παπαναστασίου, ο Ιωάν. Λιαρής, ο Γεώργιος Τσουμπάκης, ο Χαρ. Παρούτογλου, Απ. Μπόλας και ο Δημ. Προδαφίκας. Σύντομους χαιρετισμούς είχαμε από όλους τους επίσημους προσκεκλημένους.
Το ΔΣ του ΣΔΠ Θεσσαλονίκης ευχαριστεί θερμά όσους τίμησαν με τη παρουσία τους την εκδήλωση αυτή, ευχαριστεί αυτούς που συνέβαλαν στην επιτυχία και δίδει ραντεβού, πρώτα ο Θεός, για του χρόνου.

Από τη διοίκηση του ΣΔΠ Θεσσαλονίκης
Ο έφορος τύπου κ. Χρήστος Σμούκλης

?????


Ετήσια εκδήλωση κοπής πίτας του ΣΔΠ Θεσσαλονίκης στην αίθουσα των γραφείων του τη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024 στις 8 το βράδυ
13/2/2024
Από τον ΣΔΠ Θεσσαλονίκης γίνεται γνωστό ότι τη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 8 το βράδυ στην αίθουσα συγκεντρώσεων του Συνδέσμου " Αθανάσιος Καλόπουλος" θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση κοπής πίτας του ΣΔΠ Θεσσαλονίκης.
Θα κοπεί η πίτα, θα γίνει η καθιερωμένη κλήρωση ρολογιών για κάθε κατηγορία διαιτητών, ενώ θα τιμηθούν αρκετοί διαιτητές που πρόσφατα ή λίγο πιο παλιά έχουν αποχωρήσει της ενεργού δράσης. Μετά το πέρας της εκδήλωσης θα ακολουθήσει η δεξίωση.
Οπως λοιπόν γίνεται αντιληπτό καλούνται όλοι διαιτητές του Συνδέσμου, παλαιοί και νέοι να είναι παρόντες στη σημαντική αυτή δραστηριότητα του ΣΔΠ Θεσσαλονίκης
Από το ΔΣ του ΣΔΠ Θεσσαλονίκης


Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024. Επιμορφωτική συγκέντρωση της ΕΔ/ΕΠΣΜ στην αίθουσα του ΣΔΠΘ. Ομιλητής ο Βασίλειος Σταμούλης
8/2/2024
Από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα ....

Ανακοίνωση ΣΔΠ Θεσσαλονίκης για επεισόδια σε βάρος διαιτητών
6/2/2024
Ο ΣΔΠ Θεσσαλονίκης, με αφορμή τις βιαιοπραγίες εναντίον διαιτητών – μελών του, τα απαράδεκτα και σοβαρά ....


Δευτέρα 05 Φεβ 2024. Καθιερωμένη συγκέντρωση ΕΔ/ΕΠΣΜ στην αίθουσα του ΣΔΠΘ. Ομιλίτρια η ψυχολ΄όγος κα. Λίνα Φιλιππιάδου
2/2/2024
Από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 05 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα ....

Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024. Επιμορφωτική συγκέντρωση ΕΔ/ΕΠΣΜ στην αίθουσα του ΣΔΠ Θεσ/νίκης. Ομιλητής Πλάτων Μποζατζίδης
26/1/2024
Από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024 και ώρα ....


Συγχαρητήρια ΣΔΠ Θεσ/νίκης για τοποθέτηση του διαιτητού FIFA Ι. Παπαδόπουλου και στον πίνακα διεθνών διαιτητών VAR
23/1/2024
Ο Πρόεδρος και το ΔΣ του ΣΔΠ Θεσσαλονίκης εκφράζουν τα συγχαρητήριά τους για τη τοποθέτηση του διαιτητού ....

Δευτέρα 22 Ιαν 2024. Καθιερωμένη επιμορφωτική συγκεντρώση ΕΔ/ΕΠΣΜ στην αίθουσα του ΣΔΠΘ. Ομιλητής ο Απόστολος Ντάβελας
20/1/2024
Από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024 και ώρα ....


Συλλυπητήρια για τον θάνατο του παλαιού διαιτητού Αθανασίου Σπυρόπουλου
16/1/2024
Ο Πρόεδρος και το ΔΣ του ΣΔΠ Θεσσαλονίκης εκφράζουν τα συλλυπητήρια και τη βαθιά τους θλίψη για το θάνατο ....

Δευτέρα 15 Ιαν 2024. Επιμορφωτική συγκέντρωση ΕΔ/ΕΠΣΜ στην αίθουσα του ΣΔΠΘ. Ομιλητής ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης
12/1/2024
Από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024 και ώρα ....© mascot network hellas