PSAROU
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ & ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
ΟΡΙΣΜΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ
ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΑΞΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟΙ ↓
F.I.F.A.
S.L. ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
S.L. ΒΟΗΘΟΙ
F.L. ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
F.L. ΒΟΗΘΟΙ
Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ ΒΟΗΘΟΙ
ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α' ΚΑΤΗΓΟΡ.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ↓
SUPER LEAGUE
FOOTBALL LEAGUE
Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ
ΕΚΠ. ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΕΠΟ
ΜH ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ Σ.Δ.Π.Θ.
ΔΙΑΤΕΛΕΣΑΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ
ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ
LINKS
DOWNLOAD
Πληρώνοντας έγκαιρα τη συνδρομή σου βοηθάς στην ομαλή λειτουργία του Συνδέσμου


Οι αγωνιστικές και γραπτές δοκιμασίες των διαιτητών της ΕΠΣ Μακεδονίας
19/7/2019
Το Σάββατο 24 Αυγούστου 2019 και ώρα 08.00 (ώρα προσέλευσης διαιτητών 07.30) θα πραγματοποιηθούν στο αθλητικό κέντρο της Ε.Π.Σ.Μ., στη Μίκρα, από την Επιτροπή Διαιτησίας της Ένωσης, σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης, τα αγωνιστικά τεστ για όλους τους διαιτητές Θεσσαλονίκης. Υποχρεωτικά δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι διαιτητές που αγωνίζονται στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, δεν είναι αξιολογημένοι και δεν θα λάβουν μέρος στα αντίστοιχα τεστ της ΚΕΔ/ΕΠΟ.
Την ίδια ημέρα (Σάββατο 24 Αυγούστου 2019) και ώρα 09.00, στην αίθουσα διαλέξεων του ΕΑΚ Μίκρας, όλοι οι διαιτητές θα υποβληθούν και σε γραπτά τεστ, που βασίζονται στους Κανόνες Παιχνιδιού περ. 2019/2020, που ανήρτησε η ΚΕΔ/ΕΠΟ.
Όποιος διαιτητής δεν λάβει μέρος σε αυτά τα τεστ, δεν θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί σε αγώνες Πρωταθλημάτων της αγωνιστικής περιόδου 2019/2020.
Επισημαίνεται ότι απαραίτητες προϋποθέσεις για τη συμμετοχή των διαιτητών στα αγωνιστικά και γραπτά τεστ είναι η προσκόμιση στην Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣΜ των καρδιολογικών τους εξετάσεων και η υποβολή της Δήλωσης Προσφοράς Υπηρεσιών.

ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ του ΣΔΠ Θεσσαλονίκης σε Βοηθ. Καυταντζογλείου και Μίκρα
20/6/2019
Από τον ΣΔΠ Θεσσαλονίκης γίνεται γνωστό ότι παύουν οι προπονήσεις των διαιτητών για τη περίοδο αυτή και θα επαναρχίσουν την Τρίτη 02 Ιουλίου 2019 και ώρα 7 το απόγευμα σε Βοηθητικό Καυταντζογλείου και Μίκρα. Στη συνέχεια θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη και Πέμπτη και περί ώρα 7 το απόγευμα στα παραπάνω γήπεδα.
Εφιστάται η προσοχή των διαιτητών στο θέμα των προπονήσεων και εφόσον κριθεί αναγκαίο θα υπάρξει νεώτερη ανακοίνωση στo site του Συνδέσμου

Από το ΔΣ του ΣΔΠ Θεσσαλονίκης

Δελτίο τύπου ΣΔΠ Θεσσαλονίκης για ετήσια τακτική γενική συνέλευση περιόδου 2018 -2019
19/6/2019
ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΔΠ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ - ΨΗΦΙΣΗ (ΟΜΟΦΩΝΗ) ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2018 - 2019


Από τον ΣΔΠ Θεσσαλονίκης γίνεται γνωστό ότι το Σάββατο 15 Ιουνίου 2019 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα των γραφείων του η ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μελών του Συνδέσμου με θέμα τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 που μόλις έληξε.

Πρόεδρος της συνέλευσης (βάσει του καταστατικού) ήταν ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Ιωάννης Τζίκας και δύο νέοι διαιτητές (Ιωάννα Πέπα και Παναγιώτης Μακρίδης) οι πρακτικογράφοι.
Στον απολογισμό τονίσθηκε η δραστηριότητα του ΔΣ του Συνδέσμου για όλη τη χρονιά, αναφέρθηκαν οι αποφάσεις του ΔΣ και η συνεχής δουλειά που γίνεται για την όσο το δυνατόν καλύτερη παρουσία του ΣΔΠ Θεσσαλονίκης στη σημερινή δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε όλοι μας.
Ιδιαίτερα ο Πρόεδρος του Συνδέσμου αναφέρθηκε στη καλή παρουσία και ανοδική πορεία των αξιολογημένων και μη διαιτητών του Συνδέσμου στα πρωταθλήματα που αγωνίζονται, στα σεμινάρια που πραγματοποιεί η ΚΕΔ/ΕΠΟ στη Θεσσαλονίκη και στην αίθουσα του Συνδέσμου.
Επίσης αναφέρθηκε στην αλλαγή του τρόπου καταβολής των συνδρομών, στην ύπαρξη τεχνικού ασφαλείας στα γραφεία του Συνδέσμου, στον πετυχημένο χορό του Συνδέσμου τον Απρίλιο του 2019, στην τράπεζα αίματος του Συνδέσμου (που φέτος είχε μεγάλη επιτυχία στην συγκέντρωση φιαλών), στην ενίσχυση οικονομικά από το ταμείο αρωγής μελών και μή, στην άριστη συνεργασία με την ΕΠΣ Μακεδονίας, τη λειτουργία (στην αίθουσα του Συνδέσμου) σε συνεργασία με την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣΜ σχολή διαιτησίας από τον Οκτώβριο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2019 και την απονομή των διπλωμάτων τους πριν από δύο μήνες.
Τόνισε ο Πρόεδρος τη συνεχή προσπάθεια που κάνει ο Σύνδεσμος για την επιμόρφωση και εκγύμναση των διαιτητών πάντα σε συνεργασία με την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Μακεδονίας με τις καθιερωμένες επιμορφωτικές συγκεντρώσεις να γίνονται κάθε Δευτέρα στην αίθουσα διδασκαλίας του Συνδέσμου και τις προπονήσεις (από δύο γυμναστές του Συνδέσμου) των διαιτητών σε Βοηθητικό Καυταντζογλείου και Μίκρα.
Τοποθέτηση έκανε και ο Γεν. Γραμματέας του Συνδέσμου κ. Χαράλαμπος Κωστούδης, ενώ και φέτος το κλείσιμο της χρονιάς από οικονομικής απόψεως ήταν θετικό (αυτό αναφέρθηκε από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου και τον ταμία κ. Δημήτριο
Αραμπατζή). Τέλος ο διαιτητής και μέλος του Συνδέσμου Κυριάκος Λαζαρίδης (μέλος της εξελεγκτικής επιτροπής) διάβασε τη σχετική έκθεση τονίζοντας τη θετική πορεία των οικονομικών του Συνδέσμου.
Όλες αυτές οι ενέργειες δείχνουν τη προσπάθεια του ΔΣ να προσαρμοστεί ο Σύνδεσμος όσο γίνεται καλύτερα στις σημερινές δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε όλοι μας.
Υπήρξαν κάποιες τοποθετήσεις από διαιτητές του Συνδέσμου, ενώ στο τέλος της συνέλευσης και στην ψηφοφορία που ακολούθησε ψηφίσθηκε ΟΜΟΦΩΝΑ τόσο ο διοικητικός όσο και ο οικονομικός απολογισμός.
Το ΔΣ του ΣΔΠ Θεσσαλονίκης δηλώνει ότι θα εξακολουθήσει να στηρίζει και να βρίσκεται κοντά στους διαιτητές, ενώ ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στο να έλθει σε πέρας ένα δύσκολο έτος και δηλώνει ότι θα εντείνει τις πρωτοβουλίες του για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα σ' όλους τους τομείς στην νέα αγωνιστική χρονιά, πρώτα ο Θεός, που έρχεται.
Από το ΔΣ του ΣΔΠ Θεσσαλονίκης
Ευχαριστήριο ΣΔΠ Θεσ/νίκης για ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ 2019
10/6/2019
Ο Πρόεδρος και το ΔΣ του ΣΔΠ Θεσσαλονίκης ευχαριστούν ολόθερμα όλους τους διαιτητές - μέλη του Συνδέσμου ....

Τακτική γενική συνέλευση ΣΔΠ Θεσ/νίκης για τη περίοδο 2018-2019
9/6/2019
Το ΔΣ του ΣΔΠ Θεσσαλονίκης στη συνεδρίασή του τη Πέμπτη 16 Μαΐου 2019 και σύμφωνα με το άρθρο 18 του ....


ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ. Σάββατο 08 Ιουνίου 2019 - Τράπεζα αίματος SDP Thessalonikis
27/5/2019
Από τον ΣΔΠ Θεσ/νίκης γίνεται γνωστό ότι όπως μ' επιτυχία έγινε τα έξι τελευταία χρόνια, έτσι και φέτος ....

ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ διαιτητών για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2019-2020. Ιατροί στα γραφεία του Συνδέσμου.Σάββατο 08 Ιουνίου 2019
26/5/2019
Από τον ΣΔΠ Θεσ/νίκης υπενθυμίζεται για μία ακόμη χρονιά ότι όλοι οι διαιτητές, αξιολογημένοι και μη, ....


Υποβολή δηλώσεων διαιτητών για νέα αγωνιστική περίοδο 2019-2020 μέχρι Σάββατο 08 Ιουνίου 2019
25/5/2019
Από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Μακεδονίας καλούνται όλοι οι διαιτητές της Θεσσαλονίκης (εν ενεργεία ....

Δευτέρα 20 Μαΐου 2019. Περάτωση επιμορφωτικών συγκεντρώσεων ΕΔ/ΕΠΣΜ, στην αίθουσα ΣΔΠΘ, για τρέχουσα αγων.περίοδο. Ομιλητής ο Πλάτων Μποζατζίδης
17/5/2019
Από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 20 Μαΐου 2019 και ώρα 8:30 ....


Δευτέρα 13 Μαΐου 2019. Επιμορφωτική συγκέντρωση ΕΔ/ΕΠΣΜ στην αίθουσα ΣΔΠ Θεσ/νίκης. Ομιλητής ο Ιωάννης Τζίκας
10/5/2019
Από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 13 Μαΐου 2019 και ώρα 8:30 ....

Συγχαρητήρια για εκλογή νέου ΔΣ στην ΕΠΣ Μακεδονίας στις αρχαιρεσίες της 06 Μαΐου 2019
7/5/2019
Ο Πρόεδρος και το ΔΣ του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης με αφορμή την εκλογή του νέου ....© mascot network hellas